El Cellera CF, millor himne del futbol català de la temporada
Foto de família després de l'entrega del trofeu al millor himne del futbol català
TOT GIRA

El Cellera CF, millor himne del futbol català de la temporada

El conjunt selvatà s'ha imposat al CE L'Hospitalet i a la UE La Jonquera en la votació final feta per un jurat d'experts

Actualitzat

El Cellera és el campió de la setena edició del concurs Els Himnes del Futbol Català. En la votació final ha sumat 13 punts i s'ha imposat al CE L'Hospitalet i a la UE La Jonquera, que n'han sumat 9 cadascun.

Votacions i jurat

L'equip selvatà partia en primera posició després de l'última votació popular. Aquesta decisió s'ha confirmat després del vot del nostre jurat d'experts format pel concursant d'"Eufòria" Triquell; la banda Koeman; el guitarrista de Love of Lesbian, Juli Saldarriaga, i Marc Xandra, cantant i guitarra de Munt Band, el grup que va compondre l'himne de l'Agramunt, que va guanyar el concurs la temporada passada.

Els escuts dels tres himnes finalistes del setè concurs Els Himnes del Futbol Català (CCMA)

Set edicions, set campions

El concurs d'himnes del futbol català va començar la temporada 2015-2016 i el primer guanyador va ser la Fundació Esportiva Grama. El 2017 va guanyar el Fruitosenc; el 2018, el Monell; el 2019, el Sant Gregori; el 2020, el Lliçà de Vall, i l'any passat, l'Agramunt.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut