Tot costa

Sergi Roberto renova amb el Barça i accepta una retallada del 35% del sou

El jugador reusenc s'afegeix a Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets i és l'últim capità que es rebaixa el salari, amb motiu de la greu situació econòmica que travessa el club

Actualitzat

El Barça i Sergi Roberto tanquen la renovació del jugador blaugrana, l'últim capità que faltava per rebaixar-se el sou en senyal d'ajuda al club. El seu gest s'afegeix als de Piqué, Jordi Alba i Sergio Busquets, que ja es van adequar el seu contracte durant el passat mes d'agost.

Roberto allargarà el seu contracte fins al 2024 i es rebaixa aproximadament el 35% del seu salari. Això afectarà el sou fix i, sobretot, les variables de fàcil compliment. La signatura del nou contracte podria ser la setmana que ve, després del partit de Champions contra el Bayern. 

La conversa per a la renovació entre el club i el jugador la va promoure el president, Joan Laporta, que el va convèncer perquè es rebaixés tot allò que li demanava el club. El jugador va accedir en algunes variables, no en el fix.

L'últim "heroi" de Laporta

Preguntat per la renovació del jugador reusenc, aquest matí a la presentació de Luuk de Jong, el president ja ha avançat que l'acord està tancat. Laporta, a més, ha tornat a agrair públicament als capitans aquest "gest de barcelonisme sense precedents" i insisteix que s'han convertit en uns "herois del Barça".

Anar al contingut