Rakuten, molest amb l'actitud de Griezmann i Dembélé
Griezmann i Dembélé en un partit del Barça
Tot costa

Rakuten amenaça el Barça per l'actitud racista de Griezmann i Dembélé

Un gest racista dels dos jugadors del Barça ha generat malestar en la marca japonesa, un de les principals patrocinadors de l'entitat blaugrana

Ramon Salmurri Actualitzat

La marca japonesa Rakuten ha mostrat el seu malestar amb el comportament d'alguns futbolistes del Barça, concretament Antoine Griezmann i Ousmane Dembélé, acusats de racisme després de la difusió a través de les xarxes socials d'un vídeo gravat per l'extrem francès el 2019.

Se'l veu fent comentaris despectius a uns treballadors asiàtics d'un hotel que estaven intentant reparar la videoconsola que els dos futbolistes compartien a la seva habitació.

Griezmann ha desmentit les acusacions a Twitter i Instagram, i Dembélé també s'ha defensat dient que la seva actitud no tenia res a veure amb la raça dels treballadors.


Conflicte Rakuten-Barça?

Uns matisos que, de moment, no convencen Hiroshi Mikitani, propietari de Rakuten, que s'ha mostrat indignat i ha assegurat que demanarà explicacions al club blaugrana. Rakuten és el patrocinador de la samarreta del Barça i acaba el contracte l'estiu vinent

Des del Barça han estès la mà a la marca japonesa i s'han ofert a tenir una resposta pública, i privada, al comportament dels seus jugadors. Al club blaugrana són conscients de l'actitud reprovable de Dembélé i Griezmann i es plantegen algun tipus de sanció.

Rakuten, molest amb l'actitud de Griezmann i Dembélé
Griezmann i Dembélé en un entrenament del Barça (EFE)

Tot i que algunes veus a dins del club també subratllen que la reposta de Rakuten sigui en públic i no en privat, el cert és que a l'entitat es continua amb voluntat de tirar endavant la renovació del contracte amb Rakuten, i són optimistes que s'acabi arribant a un acord.

 

 

Anar al contingut