"Tot costa". Setena temporada per compartir amb vosaltres els èxits (també les decepcions) d'aquesta temporada.  

Cada dia, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h, Jordi Costa i Sònia Gelmà analitzen de manera rigorosa, però també amb un to desenfadat, tota l'actualitat esportiva.

Ricard Torquemada ens endinsa tots els dilluns en els conceptes tècnics i tàctics del futbol al "Torquelab". També per començar la setmana, Pepe Sámano fa la crítica de com ha anat la jornada del Madrid. Marcos López i Edu Polo són la nostra parella de comentaristes dels dilluns.

Jordi Grau i Santi Giménez són els clàssics dels dijous. Les jornades Champions mereixen un especialista a l'altura i per això creuem l'Atlàntic per saber el punt de vista de Marc Crosas. Sense perdre de vista la competició femenina, amb la nostra experta, Mireia Vera.

Durant la setmana també podem sentir Pere Escobar, Miguel Rico, Gemma Herrero, Bernat Soler, Marta Carreras, Oriol Domènech, Laia Tudel, Gerard Autet o Sergi Solé, entre d'altres. Acabem la setmana amb la tutora Sònia Oleart, amb qui continuarem jugant a endevinar el personatge esportiu. I aquesta temporada també incorporem al Francesc Garriga que, des de Washington, ens diu la seva sobre la visió que tenen a Estats Units del Barça. 

A banda de tots ells, també comptem amb el nostre "Boig de la castellana", David Sánchez, amb l'univers que generen des de Madrid. El nostre especialista en futbol anglès és, un any més, Bruno Saltor. I quan parlem de bàsquet ho fem amb Jordi Trias, Xavi Ballesteros i Ernest Macià, al "Trias and roll". Quan hi ha NBA, Jordi Colomer analitza qui fa més mèrits per guanyar l'anell.

No perdrem de vista la història, amb Frederic Porta i el seu "Porta històries", ni tampoc la indústria de l'esport, amb el Xavi Asensi des de Miami. 

"Tot costa", però ens ho passem de conya!

Anar al contingut