"Tot costa". Sisena temporada per compartir amb vosaltres els èxits (també les decepcions) d'aquesta temporada.  

Cada dia, de dilluns a divendres, de 19 a 21 h, Jordi Costa i Sònia Gelmà analitzen de manera rigorosa, però també amb un to desenfadat, tota l'actualitat esportiva.

Ricard Torquemada ens endinsa tots els dilluns en els conceptes tècnics i tàctics del futbol al "Torquelab". També per començar la setmana, Pepe Sámano fa la crítica de com ha anat la jornada del Madrid. Dani Senabre i Marcos López són els nostres clàssics dels dilluns.

Jordi Grau i Santi Giménez són la parella dels dijous. Les jornades Champions mereixen un especialista a l'altura i per això creuem l'Atlàntic per saber el punt de vista de Marc Crosas.

Durant la setmana també podem sentir Pere Escobar, Xavi Campos, Miguel Rico, Mireia Vera, Edu Polo, Bernat Soler, Marta Carreras, Francesc Garriga, Laia Tudel o Sergi Solé, entre d'altres. Acabem la setmana amb la tutora Sònia Oleart, amb qui continuarem jugant a endevinar el personatge esportiu.

A banda de tots ells, també comptem amb el nostre "Boig de la castellana", David Sánchez, amb l'univers que generen des de la Castellana. El nostre especialista en futbol anglès és, un any més, Bruno Saltor. I quan parlem de bàsquet ho fem amb Jordi Trias, Xavi Ballesteros i Ernest Macià, al "Trias and roll". Quan hi ha NBA, Dani Senabre i Jordi Colomer analitzen qui fa més mèrits per guanyar l'anell.

No perdrem de vista la història, amb Frederic Porta i el seu "Porta històries".  

"Tot costa", però ens ho passem de conya!

Anar al contingut