Ludovic Fàbregas marxarà del Barça d'handbol
Ludovic Fàbregas a punt d'anotar amb el Barça d'handbol
Tot costa

Ludovic Fàbregas marxarà del Barça d'handbol

El futur de Ludovic Fàbregas com a blaugrana s'ha complicat enormement

Actualitzat

El pivot francès, un dels millors jugadors del món, ha comunicat al club la seva intenció de deixar l'entitat un cop acabi el contracte, l'estiu del 2023. El seu proper destí serà el Vészprem hongarès.

Barça i Fàbregas han estat negociant la renovació durant els últims mesos, sense acord. Al club blaugrana se senten sorpresos amb la decisió del jugador i consideren que l'oferta de renovació que li han plantejat, a l'alça, s'adequa als paràmetres del mercat.

Ara bé, Fàbregas, de només 25 anys, els ha traslladat la seva decisió de no seguir i acceptar la proposta que té per part del Vészprem.  A la secció s'entén que l'oferta econòmica que ha rebut per part dels hongaresos ha estat determinant en la voluntat del jugador.

Ludovid Fàbregas amb els seus pares i la Champions(LF)

Pel que fa a Fàbregas, que sempre ha manifestat el seu orgull de jugar al Barça, tampoc ha amagat el seu descontentament amb algunes de les decisions que s'han pres a l'entitat darrerament i que han acabat tenint també el seu espai en una decisió complexa i que s'ha concretat els darrers dies.

Ludovic Fàbregas amb Nicola Karabatic a la selecció francesa d'handbol (LF)

A la secció d'handbol hi ha certa decepció amb la decisió de Fàbregas. Millor pivot del mundial d'Egipte i també dels passats Jocs Olímpics, se'l considerava una peça estructural del futur, encara amb molts anys d'alt rendiment per endavant, i un jugador implicat amb el club i el país. Fàbregas, nascut a Banyuls i de família catalana, és un dels capitans de la plantilla.

 

Anar al contingut