Vicente Moreno, Domingo Catoira, Rufete i Diego López, d'esquerra a dreta
Vicente Moreno, Domingo Catoira, Rufete i Diego López, d'esquerra a dreta
Tot costa

L'Espanyol prescindeix de Vicente Moreno i de Rufete

A falta de confirmació oficial, la propietat del club blanc-i-blau ha decidit prescindir de l'entrenador i del director esportiu dos partits abans d'acabar la temporada

Actualitzat

Un cop assegurada la salvació, confirmada tot i la derrota al camp de l'Alabès, l'Espanyol ha començat a prendre decisions. El club té previst fer oficial les destitucions de l'entrenador, Vicente Moreno, i del director esportiu, Rufete, que no acabaran la temporada i sortiran del club de manera imminent.

Els motius perquè Vicente Moreno no acabi la temporada

Segons ha avançat Esport3, les raons que expliquen que la propietat de l'Espanyol no hagi volgut esperar a final de temporada per fer efectiva la sortida de l'entrenador valencià responen a una qüestió contractual.

Si Vicente Moreno acabava la temporada, automàticament renovava per a un tercer any. Després de dues temporades, la del retorn a Primera i la de la consolidació de l'equip a la màxima categoria, el club blanc-i-blau havia decidit prescindir de Vicente Moreno.

Vicente Moreno: 'Amb RDT tinc una relació fantàstica'
Vicente Moreno, donant instruccions als seus jugadors en un partit recent (EFE)

La decisió estava presa des de feia setmanes però s'ha volgut esperar a confirmar la permanència. Vicente Moreno no s'asseurà a la banqueta aquest dissabte a Cornellà-El Prat en el partit contra el València. De moment, es desconeix qui dirigirà l'equip en els dos últims partits de la temporada.

Rufete, també fora

Segons ha pogut saber el "Tot costa" de Catalunya Ràdio, Vicente Moreno no marxa sol. L'Espanyol també ha decidit prescindir del director esportiu, Francisco Javier Rufete, que feia gairebé quatre anys que havia arribat a l'entitat. Tant Rufete com Vicente Moreno havien rebut protestes i crítiques per part de l'afició en els últims partits al camp de l'Espanyol.

Segons la informació del Sergi Andreu al "Tot costa", el fins ara secretari tècnic, Domingo Catoira, farà el salt com a director esportiu i substitut de Rufete.

L'Espanyol prescindeix de Vicente Moreno i de Rufete
Rufete dirigint un partit (EFE/ Andreu Dalmau)
Anar al contingut