Gavi, en un partit de la Lliga 2021-22
Gavi, en un partit de la Lliga 2021-22
Tot costa

La renovació de Gavi amb el Barça, més a prop

Avanç important en les últimes hores perquè el Barça i el representant del jugador tanquin un acord que asseguri el futur de Gavi al Camp Nou

Actualitzat

La negociació entre el Barça i el representant de Gavi ha avançat molt en les últimes hores. Els responsables esportius del Barça han fet arribar per escrit la proposta de renovació que havien plantejat verbalment fa unes setmanes.

La renovació de Gavi amb el Barça, més a prop
Gavi en el partit del Barça contra el Betis(EFE)

Les diferències entre el que ofereix el club blaugrana i el que demana el migcampista sevillà cada cop són més petites.

 

Trobada fructífera

Després de la reunió entre les dues parts de fa unes setmanes, unes declaracions del president Joan Laporta a L'Esportiu on criticava la posició del representant de Gavi, l'exfutbolista Iván de la Peña, van enrarir una mica la relació entre les dues parts.

La renovació de Gavi amb el Barça, més a prop
Joan Laporta en una entrevista amb L'Esportiu (CCMA)

Aquesta setmana els responsables de l'àrea esportiva van enviar per escrit l'última oferta que havia fet el Barça, un fet reclamat per De la Peña, i hi ha hagut una reunió que ha deixat l'acord definitiu força a prop.

Nivell salarial d'Araujo

En l'última oferta del Barça el club blaugrana equipara Gavi a un nivell salarial molt similar al d'Araujo, que fa només unes setmanes també va tancar la seva renovació amb el Barça. En el cas d'Araujo, fins al 2026.

Els terminis amb Gavi, de moment, no han transcendit. L'oferta econòmica del Barça ara sí que s'acosta al que Gavi demanava, tot i que no arriba ni arribarà als nivells d'altres ofertes que el sevillà tenia sobre la taula, sobretot, de clubs anglesos.

L'actual contracte de Gavi és de jugador del filial, amb un sou de jugador del filial, i s'acaba d'aquí un any, el 30 de juny del 2023.

Pendents de resposta i d'una última reunió

Després de la reunió d'aquesta setmana i sense que l'acord sigui encara un fet, les dues parts van comprometre's a revisar les seves posicions i tornar a trobar-se d'aquí uns dies.

Xavi dona indicacions a Gavi i a Pedri, que han començat a la banqueta (FCB)

El fet que la diferència entre el que ara ofereix el Barça i el que reclama Gavi sigui cada cop més petita permet que hi hagi cert optimisme al club blaugrana per poder tancar un acord definitiu aviat.

Anar al contingut