Kessié, objectiu del Barça per a l'estiu
El migcampista ivorià del Milan Franck Kessié té un cert vincle amb Mino Raiola
Tot costa

Kessié, objectiu del Barça per a l'estiu

El migcampista ivorià del Milan és un dels jugadors preferits per reforçar el mig camp del Barça 2022-23

Actualitzat

Aquests dies, l'àrea esportiva del Barça treballa per tancar les operacions del mercat d'hivern, però no perd de vista el futur a mitjà termini. En aquest sentit, un dels objectius per la temporada vinent és fitxar un migcampista que pugui fer de migcentre i tingui recorregut.

El principal candidat que està treballant l'àrea esportiva és el jugador del Milan Franck Kessié.

Acaba contracte el 30 de juny

Kessié és el migcentre més habitual del Milan els últims cinc anys i acaba contracte a final de temporada. Això fa més atractiu i factible el seu fitxatge.

Fonts pròximes a la negociació asseguren a Catalunya Ràdio que la negociació per fitxar el jugador ivorià està avançada, però encara no tancada, i que hi ha diversos clubs que també s'han interessat en el seu fitxatge.

Kessié, objectiu del Barça per a l'estiu
Franck Kessié, migcampista del Milan (AC Milan)

Futbolista de l'àmbit Raiola

Frank Kessié és un futbolista que des de ben jove va arribar al futbol italià i té cert vincle amb Mino Raiola, el representant de Haaland.

Raiola no és el seu representant directe però va intercedir en la negociació amb el Mílan per intentar renovar-lo, que no van arribar a bon port. La relació entre Raiola i Laporta podria afavorir l'operació.
 

Azpilicueta, acord tancat amb el Barça

Kessié no és l'única operació que des de l'àrea esportiva s'està treballant per reforçar el Barça de cara a la pròxima temporada.

Fonts pròximes a la negociació donen per tancat l'acord amb César Azpilicueta, el capità del Chelsea, que acaba contracte aquesta temporada amb el club de Londres i arribaria lliure al Barça per reforçar la zona defensiva, sobretot, la banda dreta.
 

 

Anar al contingut