Gnabry també és a la llista d'extrems del Barça
Serge Gnabry celebrant una acció en un partit del Bayern
Tot costa

Gnabry també és a la llista d'extrems del Barça

El davanter del Bayern de Munic acaba contracte el 2023 i el Barça s'ha interessat per la seva situació

Actualitzat

Serge Gnabry és un altre dels extrems que el Barça té en la seva agenda per reforçar l'equip en el futur, sigui l'estiu que ve o de cara al 2023. L'alemany, de 26 anys, encara té una temporada més de contracte amb el Bayern i està valorant la possibilitat de deixar el Bayern.

Gnabry també és a la llista d'extrems del Barça
Serge Gnabry amb els seus companys al Bayern de Munic

Consulta de l'àrea esportiva

Fa unes setmanes, els responsables esportius del Barça, Mateu Alemany i Jordi Cruyff, van voler conèixer la situació personal de Gnabry i les opcions que hi hauria de venir al Barça.

La consulta dels dirigents blaugrana estava enfocada, sobretot, en la possibilitat que Gnabry arribi lliure d'aquí un any, al juliol del 2023, un cop hagi finalitzat el seu contracte. L'escenari que el Barça pagui traspàs aquest estiu que ve són menors, però no va ser una hipòtesi descartada pel club blaugrana.

Operació connectada amb Dembélé

Les possibilitats que Gnabry sigui una opció real per al Barça i que el Barça sigui la preferència de l'alemany aquest mateix estiu depenen en bona part del futur de Dembélé.

Gnabry també és a la llista d'extrems del Barça
Dembélé felicitat pel seu company Frenkie de Jong

Si el francès renova, el Barça es planteja la contractació d'un altre extrem, sí, però aquest té tots els números de ser el brasiler del Leeds, Raphinha, sobretot, si el Leeds baixa a Segona. En aquest cas, el seu preu està establert al voltant dels 25 milions.

Si Dembélé no renova, a més, es dona el cas que una de les ofertes que té sobre la taula és del mateix Bayern, la carta Gnabry estaria sobre la taula i passaria a ser una opció beneïda també per Xavi Hernández.

Anar al contingut