El Barça proposa un nou contracte a Busquets
Sergio Busquets celebra un gol amb el Barça (EFE)
Tot costa

El Barça proposa un nou contracte a Busquets

La fórmula que plantegen els responsables esportius del Barça està entre la retallada i el pagament diferit

Actualitzat

Distribuir diners en més temporades

Segons la proposta de nou contracte presentada per Mateu Alemany al representant de Busquets, el migcampista de Badia passaria a cobrar la meitat del que té firmat però ampliaria dues temporades el seu contracte, del 2023 al 2025.

Sergio Busquets amb el Barça (Europa Press)

El Barça ofereix a Busquets reduir el que cobrarà les dues pròximes temporades a canvi d'ampliar dos anys més el seu contracte.

Però no és exactament que cobri en quatre anys el que hauria de cobrar en dos, ja que en les dues últimes temporades s'inclourien variables que poden suposar un important increment salarial per a Busquets.
 

L'objectiu del club és rebaixar la massa salarial de manera dràstica. Sobretot, les dues pròximes temporades.

El Barça proposa un nou contracte a Busquets
Sergio Busquets lluint el braçal de capità en un partit de Lliga (EFE)


Jugador imprescindible

A Busquets no li han plantejat, de moment, un contracte estil Messi per diferir el pagament més enllà de l'etapa de Busquets com a futbolista del Barça. Els responsables esportius del Barça i també Koeman el consideren important i no han contemplat una possible sortida.

Busquets està en plena Eurocopa, la seva intenció clarament és la de continuar al Barça i, més enllà que hi hagi negociació, el més probable és que el jugador acabi acceptant la proposta del Barça. Ara, és difícil que es tanqui res abans que s'acabi l'Eurocopa.

 

Anar al contingut