El Barça fa fora García Pimienta
L'entrenador del Barça B deixa de ser-ho tot i que li havien garantit la continuïtat una temporada més
El Barça fa fora García Pimienta

El Barça fa fora García Pimienta

L'entrenador del Barça B deixa de ser-ho tot i que li havien garantit la continuïtat una temporada més

Actualitzat

Francesc Xavier García Pimienta deixarà de ser l'entrenador del Barça B. Malgrat que encara tenia una temporada més de contracte i que feia unes setmanes els nous responsables esportius del Barça li havien garantit que continuaria a la banqueta del Barça B, aquest matí els responsables del futbol base blaugrana li han comunicat personalment que no continuarà.

Reunió amb Yuste i Alexanko

El vicepresident esportiu del Barça, Rafel Yuste, i el nou responsable del futbol base, José Ramón Alexanko, han citat aquest matí a les 11 h García Pimienta i en aquesta reunió li han comunicat per sorpresa que deixa de ser l'entrenador del Barça B. Motius esportius, sense precisar més, són els que han esgrimit els responsables del club blaugrana per justificar la seva decisió.

Dilluns que ve García Pimienta tenia prevista una reunió per planificar la temporada vinent al filial, parlar de possibles fitxatges i de jugadors que no estava previst que continuessin al filial. Feia unes setmanes que García Pimienta treballava en la pròxima temporada.

Ara els responsables esportius hauran de decidir qui s'ocupa de la banqueta del Barça B, que els últims 3 anys ha dirigit García Pimienta, un entrenador de club que ha passat per molts equips del futbol base. Va començar la temporada 2001-2002 en el Cadet com a segon entrenador i a banda del filial, ha entrenat els dos Juvenils, l'A i el B. Les dues últimes temporades va jugar el play off d'ascens a Segona A amb el Barça B però no va poder aconseguir l'objectiu de l'ascens.

Anar al contingut