Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tot costa

El Barça denuncia la gestió de Bartomeu

La "forensic" del Barça detecta moltes possibles irregularitats, algunes de molt greus

Actualitzat

El Barça ha anunciat que ha presentat una denúncia davant la Fiscalia perquè investigui possibles irregularitats durant el govern de Josep Maria Bartomeu al Barça, entre el 2015 i el 2020. Les conclusions del "forensic" les farà publiques dimarts vinent el president blaugrana, Joan Laporta.

Moltes conductes sospitoses i alguna de molt greu

Fonts que han tingut accés a les conclusions de la "forensic" asseguren que l'auditoria ha trobat nombrosos casos de possibles conductes irregulars. Alguna d'aquestes es considera molt greu i té a veure amb una comissió fora de preu de mercat que es va pagar en un fitxatge.

Operació Malcom sota sospita

Un dels casos que la directiva del Barça ha denunciat a la Fiscalia a partir de la investigació del "forensic" és la comissió que es va pagar a partir del fitxatge del brasiler Malcom, l'estiu del 2018. El Barça va pagar 40 milions per Malcom al Girondins de Bordeus i la comissió per cobrir intermediacions d'aquell fitxatge va ser de gairebé 10 milions, un 25% del total, quan els percentatges habituals oscil·len entre el 5% i el 10%.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut