El Barça busca extrem esquerre top
Son Heung-min, jugador del Tottenham
Tot costa

El Barça busca extrem esquerre top

El cos tècnic creu necessari reforçar la davantera amb un fitxatge estel·lar aquest estiu

Actualitzat

El full de ruta és molt clar. Marcat des de fa dies i parit amb un diagnòstic nítid. Contractar talent per poder arribar a cotes superiors, especialment a Europa. 

És per això que, des de l'estructura esportiva, es té molt clar que aquest estiu cal incorporar un davanter top. Un jugador diferencial per convertir el Barça en un equip aspirant a tot.

El Barça busca extrem esquerre top
Luis Díaz, jugador del Liverpool (Liverpool FC)

Tres jugadors que semblen impossibles

Son Heung-min del Tottenham, Luis Díaz, del Liverpool, o Mohammed Salah, també "red", són alguns dels perfils que agraden a Can Barça.

La idea amb què es treballa a oficines és la d'un extrem pur, que jugui per l'esquerra, amb capacitat de desequilibri en l'un contra un. Ara bé, el joc associatiu i la relació amb el gol són elements que pesen a l'hora de valorar els diferents candidats.

El Barça busca extrem esquerre top
El Liverpool s'ha assegurat la continuïtat de Mohamed Salah fins al 2025 (Liverpool FC)

És evident que el Barça viu el mercat de fitxatges condicionat, escapçat, pel fair-play que marca Tebas. Per això, el missatge que surt des del club és d'extrema prudència a l'hora de parlar d'incorporacions.

Ara bé, una cosa és el que es pugui acabar fent, i l'altra el que es considera necessari per tornar a portar el Barça al més alt del tron europeu. I és en aquest segon context on la voluntat és molt clara. Un jugador per marcar diferències.

 

Anar al contingut