Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player
Tot costa

Romeu respon a Bartomeu amb duresa: "Que estigui mut i tranquil·let, el merder ja l'ha fet"

El vicepresident econòmic del Barça posa més que en dubte la defensa aferrissada que fa l'expresident de la seva gestió

Actualitzat

Amb els resultats de l'auditoria fets públics i a les portes de l'assemblea de socis compromissaris del club, Eduard Romeu respon al "Tot costa" la defensa que Bartomeu fa de la seva gestió, quan diu que ha estat "seriosa i responsable". La resposta del vicepresident de la junta actual? "Em fa llàstima sentir-lo".

Bartomeu, enrocat

Bartomeu ha trencat el seu silenci en diversos mitjans. Continua enrocat en la defensa de la seva gestió:

"Ha estat una gestió molt bona, perquè hem aconseguit doblar ingressos, arribar pràcticament als mil milions. Això també comporta, consegüentment, una millora en la capacitat de gastar més; no només en el de futbol (...), i això ens ha permès tenir bons equips, competitius, i guanyar tants títols aquests darrers anys."

Romeu, desfermat

La resposta del Barça s'ha fet esperar poc, i ha arribat a través de Romeu, el vicepresident econòmic de Joan Laporta, al "Tot costa". Un Romeu que, lluny d'apagar el foc, atia les flames:

"És que és un desgavell. No sé aquest tio com pot sortir fent aquestes declaracions. És per empipar-se, realment. Li diria que estigués tranquil·let, que estigués mut, perquè el merder ja l'ha fet, i que deixés treballar per redreçar la situació. I li diria una cosa: si ell i la seva junta no han fet cap actuació il·lícita, no han de patir. Hi ha un forensic que determinarà el que sigui."

Eduard Romeu respon amb contundència Josep Maria Bartomeu
Eduard Romeu mostrant els comptes del club (FC Barcelona)

Romeu, a més, insinua intencionalitat per part de Bartomeu:

"Quan comences a bussejar una mica, i veus certs conceptes, i que hi ha hagut una certa intencionalitat, això és el que em sap greu. I tot això, al final, el que provoca és que entrem en una situació de fallida tècnica del balanç del Barça, i això m'entristeix molt."

El vicepresident econòmic del Barça rebla la seva intervenció, i va més enllà:

"Quan fem tripijocs per complir uns paràmetres, arriba un moment que no és que no en sàpiguen més, potser és que hi ha alguna cosa més enllà. I al final, què passa? Que això és una pilota que s'ha anat fent grossa; jo me'n vaig, i el qui vingui ja s'ho trobarà. Penso que hi ha aquell punt de mala fe, i això ja m'empipa més."

Romeu respon a Bartomeu amb duresa: 'Que estigui mut i tranquil·let, el merder ja l'ha fet'
Jordi Moix afirma a 'El matí' que vol evitar el debat amb el nou CEO del Barça (EFE)

Jordi Moix, tranquil

L'exvicepresident econòmic del club en l'etapa Bartomeu assegura que "dorm ben tranquil" per la gestió feta durant el seu mandat. En unes declaracions a "El matí de Catalunya Ràdio", Moix afirma que no pateix per les possibles conseqüències penals que puguin tenir els resultats de l'auditoria encarregada per la directiva de Joan Laporta:

"Ni negligència, ni delicte. No hem ficat la mà a la caixa. Cap problema si ens volen investigar"

Moix admet improvisació i errades en la gestió amb l'esclat de la pandèmia i afegeix que en cap cas va haver-hi risc per als espectadors per les anomalies en l'estructura del Camp Nou, i que l'informe de què disposaven no especificava que s'haguessin de clausurar zones de l'Estadi.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut