Ousmane Dembélé
Ousmane Dembélé
Tot costa

Dembélé accepta la proposta de renovació del Barça

L'extrem francès ha traslladat al Barça, a través del seu representant, que accepta la proposta de renovació i, en els propers dies, tirarà endavant la signatura del nou contracte

Actualitzat

Dues ofertes del Barça, amb rebaixa de sou

Dembélé té dues propostes de renovació damunt la taula. Una d'elles de dos anys de pròrroga. L'altra, un contracte de cinc temporades. Dins del club hi ha la convicció que Dembélé hauria acceptat la proposta que el mantindria vinculat al Barça fins al 2024.

En qualsevol cas, la renovació de Dembélé va vinculada a una notable rebaixa del seu sou base, signat quan va arribar al club fa cinc temporades.

Xavi Hernández, satisfet

La renovació de Dembélé és una gran notícia per a l'estructura esportiva del Barça. D'una banda, perquè tant Xavi Hernández com Joan Laporta el consideren un jugador prioritari. De fet, Xavi ha dit d'ell que podria ser el millor jugador del món en la seva posició. I el president ha defensat públicament el seu talent, situant-lo per sobre fins i tot de Kilian Mbappé.
 

Més marge per inscriure Ferran Torres

Aquest nou contracte de Dembélé va lligat també a l'aterratge de Ferran Torres a Barcelona. Amb la signatura del francès, un cop s'hagi produït, el Barça rebaixarà la seva massa salarial.

Ara bé, el club manté obertes diferents negociacions per a la sortida de més futbolistes. Un d'ells, Luuk de Jong. Aviat deixarà de ser jugador del Barça en una operació que al conjunt blaugrana li suposarà un estalvi d'uns 2 M€ aproximadament.

Joan Laporta durant la presentació amb Luuk De Jong (REUTERS)

Existiria la possibilitat d'obtenir marge salarial fins i tot per una tercera via. La dels ingressos. A través de nous acords de patrocini, el Barça podria augmentar el seu nivell d'ingressos i d'aquesta manera obtenir major fair play per a les inscripcions de Ferran Torres i Dani Alves, de moment.
 

 

Anar al contingut