centre comercial qatar
La contracrònica

Com són els centres comercials de Qatar?

La majoria de ciutadans passen el dia als "malls" per evitar la calor. En aquest nou capítol de la "Contracrònica" descobrim com són per dins

Ramón SalmurriActualitzat

Qatar sorprèn amb els seus grans centres urbans i comercials. Góndoles, una pista d'hoquei gel i un parc d'atraccions amb inflables és el que es pot trobar dins els "malls" de Doha. En Ramon Salmurri, en una nova història de "La contracrònica", la sèrie de reels en què ell i la Sònia Gelmà ens conviden a descobrir una altra cara del Mundial de futbol, ens ensenya com és el Villaggio Mall, que destaca per la seva ambientació en la ciutat italiana de Venècia.

Ubicat a pocs metres de l'estadi Internacional Khalifa, el centre comercial ens transporta cap al nord d'Itàlia amb carrers, cases i fins a un canal que permet un viatge en góndola per l'aigua per observar des d'un altre lloc els aparadors de les botigues. També hi ha altres tipus de transport dins d'aquests City Centers al mig del desert, com per exemple un tren amb locomotora amb els seus vagons a l'estil londinenc.

 

Anar al contingut