El davanter de la Juventus, cedit per l'Atlètic de Madrid, s'allunya del Barça
El davanter de la Juventus, cedit per l'Atlètic de Madrid, s'allunya del Barça
Tot costa

Álvaro Morata s'allunya del Barça

Fonts del club blaugrana asseguren a Catalunya Ràdio que el fitxatge del davanter de la Juventus, cedit per l'Atlètic de Madrid, està pràcticament descartat

Actualitzat

El Barça, asseguren, no treballa ja en la incorporació del jugador i donen per descartada la seva incorporació

Els motius del Barça

L'argumentari de la directiva per no encarar aquesta operació té dues vessants. L'econòmica i l'esportiva.

Econòmicament, les altes pretensions de l'Atlètic de Madrid, que no vol renunciar als 40 milions d'euros que té d'opció de compra la Juventus, dificulten enormement l'operació.

Álvaro Morata s'allunya del Barça
Álvaro Morata és propietat de l'Atlètic de Madrid, que el té cedit a la Juventus


Al mateix temps, el club treballa amb molt poc marge salarial de la lliga, i, per tant, una operació d'aquestes característiques és enormement complexa. En aquest sentit, s'assegura que, si hi acabés havent espai, l'objectiu seria un altre davanter, no pas Morata.
 

La insistència de Xavi

El fitxatge de Morata és una petició de Xavi Hernández. A la directiva són plenament conscients que la voluntat del tècnic passa per portar el davanter madrileny, però algunes veus aposten perquè, si s'ha de fer una forta inversió, es faci a l'estiu i en un jugador que pugui ser pal de paller dels propers anys. En aquest sentit, Laporta no ha amagat mai el seu desig de fitxar el davanter del Borussia de Dortmund Earling Haaland.

Haaland celebrant un dels seus gols amb la samarreta groga del Dortmund
Haaland celebrant un dels seus gols amb la samarreta groga del Dortmund (EFE)

La sortida de Memphis

Álvaro Morata s'allunya del Barça
Memphis Depay mostra l'escut del Barça. El davanter suma 8 gols amb el Barça

La renúncia a l'operació Morata té una contrapartida. I és la situació de Memphis Depay. El davanter holandès, que de moment no acaba de convèncer Xavi, i fins i tot s'havia plantejat la possibilitat de deixar l'equip aquest mercat d'hivern i el Barça havia sondejat la possibilitat d'incloure'l en l'operació amb la Juventus. Descartat aquest camí, l'escenari més probable ara mateix és que Depay s'acabi quedant. En canvi, Dest és un dels candidats a sortir del club aquest hivern. La setmana vinent s'intentarà activar alguna operació.

Álvaro Morata s'allunya del Barça
Sergiño Dest no convenç l'entrenador blaugrana i podria sortir al mercat d'hivern (FCB)

 

Anar al contingut