Xavi Hernández i Ricard Pruna, celebrant la Champions de Berlín, al juny de 2015 (@xavi)
Xavi Hernández i Ricard Pruna, celebrant la Champions de Berlín, al juny de 2015 (@xavi)
Tot costa

Acord tancat perquè Ricard Pruna torni al Barça

Després de més de vint anys al club, el doctor havia deixat el Barça fa un any, el 2020

Albert Benet Actualitzat

Va ser una de les peticions de Xavi Hernández fins i tot abans de tancar el seu fitxatge com a entrenador del Barça. El doctor Ricard Pruna, especialista en traumatologia i amb moltíssima experiència al primer equip del Barça, ha tancat un acord amb el club blaugrana per incorporar-s'hi de manera immediata i tornar a treballar al costat de Xavi Hernández.

Prioritat per a Xavi Hernández

"És el millor metge amb qui he treballat, i el vull aquí amb nosaltres"

El doctor Ricard Pruna acompanyant Leo Messi en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona)
El doctor Ricard Pruna acompanyant Leo Messi en una imatge d'arxiu (@FCBarcelona)

Arribada imminent

El doctor Ricard Pruna ha estat treballant des de l'estiu als Emirats Àrabs, concretament al Sharjah FC, i ha hagut de negociar la seva sortida amb el propietari d'aquest club. Abans de l'arribada de Xavi Hernández a la banqueta del Barça, l'entrenador de Terrassa va insistir a Pruna perquè vingués al Barça amb ell.

La voluntat sempre va ser positiva i ha costat unes setmanes aconseguir que pugui sortir del Sharjah FC. La idea és que s'incorpori al Barça d'aquí uns dies, a mitjans de desembre. Podria coincidir amb el partit amistós que el Barça ha de jugar a l'Aràbia Saudita contra Boca Júniors, la Maradona Cup.

Un gran diagnosticador

La virtut més important de Pruna, acreditada durant molts anys al Barça, és la capacitat per diagnosticar amb molta precisió i de manera molt ràpida.

Assumirà molta responsabilitat en aquesta nova etapa al Barça gràcies a la confiança de Xavi, i tot i retrobar-se amb el cap dels serveis mèdics del Barça, el doctor Ramon Canal, amb qui va tenir certa tensió als seus últims anys al Barça.

Anar al contingut