Tornen les Teresines: nou podcast a Catalunya Ràdio

El podcast de Les Teresines s'estrenarà coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio

Les emblemàtiques tres germanes de La Cubana aterraran a Catalunya Ràdio el 13 de febrer

Actualitzat

La Teresina, la Maria Teresa i la Tere sempre seran les germanes solteres jubilades predilectes de Catalunya i encara tenen corda per estona. Les seves ocurrències i els seus gags seguiran més vius que mai a Catalunya Ràdio a partir del 13 de febrer.

El cap de continguts de Catalunya Ràdio, Santi Faro, ha confirmat que s'estrenarà coincidint amb el Dia Mundial de la Ràdio.

8 capítols de 30 minuts

Les protagonistes de la sèrie de La Cubana tornen a escena i preparen un podcast, en la que serà una temporada molt especial per a l'emissora, ja que la ràdio pública farà 40 anys poc després que elles n'hagin fet 30.

Es tracta d'un producte de ficció sonora, gènere en què Catalunya Ràdio és pionera, de 8 capítols de 30 minuts, que passarà diversos temes d'actualitat i d'interès social pel sedàs dels històrics personatges de TV3. Faran el programa de ràdio "Teresina Ràdio" amb la seva paròdia, la seva manera de retratar i de fer, i amb la simpatia i naturalitat que les caracteritza. 

"Estan en plena forma", ha assegurat el director de La Cubana, Jordi Milán, durant el programa especial de presentació de la nova temporada.  Així ha estat el divertit moment de ràdio en què s'ha produït el "fitxatge" en directe de les Teresines per fer un podcast que, sens dubte, serà de comèdia en majúscules:

Actuals i intergeneracionals

La sèrie de La Cubana, que es va estrenar l'abril del 1992 i que passava en un pis al barri de Gràcia de Barcelona, ha viscut una segona joventut a les xarxes socials. Les Teresines sempre ocuparan un lloc al cor de l'espectador català que les va veure per TV3, però també han aconseguit la complicitat de les noves generacions.

A través del popular compte Teresinologia, a Twitter i Instagram, que les ha recuperat per fer sàtira política, hi ha molta gent jove que connecta amb elles:

Les Teresines defineixen sobretot un tipus de dona, amb bon humor, ganes de tirar endavant, divertida, però en el fons tothom s'hi pot sentir representat perquè tenen moltes cares. "Són estupendes, però punyeteres", deia Mercè Comas a "El matí de Catalunya Ràdio".

40 anys de Catalunya Ràdio, més digital que mai

A banda d'aquesta aposta i novetat destacada de la nova programació, en l'àmbit digital els pròxims mesos es presentaran propostes noves. Una quinzena de podcasts s'estrenaran durant el primer trimestre de la temporada, com els 30 capítols nous del podcast "Van fer història", en col·laboració amb Sàpiens.

ARXIVAT A:
Catalunya Ràdio
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut