Imatge del podcast "Sans i estalvis", amb Adam Martín.
Imatge del podcast "Sans i estalvis", amb Adam Martín.
A partir d'avui

Torna "Sans i estalvis", el podcast d'alimentació, nutrició i activitat física de Catalunya Ràdio, amb Adam Martín

El podcast "Sans i estalvis", dirigit i presentat pel periodista expert en nutrició i salut Adam Martín, estrena la tercera temporada a Catalunya Ràdio amb un capítol dedicat als tòxics persistents. A partir d'avui, durant 46 setmanes, cada dilluns abordarà tota mena de temes relacionats amb la nutrició, l'alimentació i l'activitat física.

L'alimentació sostenible i respectuosa amb el medi ambient tindrà molt protagonisme en aquesta tercera temporada de "Sans i estalvis", dirigida i presentada per Adam Martín, periodista expert en nutrició, màster en nutrició i salut, màster en nutrició esportiva i autor de diversos llibres sobre salut.

A cada capítol, entrevistarà els principals experts en cada matèria i, basant-se en l'evidència científica, donarà consells pràctics, senzills i assequibles per poder millorar tots els aspectes de la salut que depenen d'un mateix. Entre altres temes, es plantejarà què es considera una dieta sana, quant exercici s'ha de fer a la setmana, com ha de ser la llista de la compra o com es pot millorar el sistema immunitari.

 

Capítol 1. Tòxics persistents: què són, on són i com afecten la nostra salut?

El primer capítol està dedicat als contaminants persistents, substàncies presents en alguns aliments, a l'aire, l'aigua, els plàstics o productes d'higiene personal i que estan relacionades amb molts problemes de salut, com alteracions del cicle menstrual o la disminució del sistema immunitari.

Adam Martín parla en una entrevista el doctor Miquel Porta, investigador de l'Institut Hospital del Mar d'Investigacions Mèdiques (IMIM) i expert en contaminants persistents. Entre d'altres temes, el doctor Porta explicarà per què no hem d'escalfar mai els aliments o les begudes en recipients de plàstic.

Anar al contingut