David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio
David Àvila, presentador de "Ja m'entens" a Catalunya Ràdio

Torna el podcast dedicat al col·lectiu LGTBIQ+ "Ja m'entens" i tindrà periodicitat setmanal

Aquest dimarts, torna el podcast de Catalunya Ràdio dedicat al col·lectiu LGTBIQ+ "Ja m'entens", amb David Àvila, i ho fa amb periodicitat setmanal

Actualitzat

El programa que dirigeix i presenta el periodista David Àvila seguirà posant la mirada en la diversitat sexoafectiva i de gènere. Una de les novetats d'aquesta temporada és que l'espai passa de ser quinzenal a setmanal.

En aquesta primera entrega posarà el focus en el col·lectiu transgènere. El terme alemany "Es muss sein" significa "ha de ser" i el va fer servir Beethoven. També l'utilitza l'activista i científica Judith Juanhuix en el seu llibre "Una dona". Juanhuix explica com va ser el seu trànsit i s'analitza alguns aspectes de l'actualitat com la derogació de les lleis LGTBIQ+ a la Comunitat de Madrid.

A més, el programa oferirà l'oportunitat de conèixer el funcionament de la Unitat de Trànsit de l'Institut Català de la Salut amb el metge Jordi Reveriego.

"Ja m'entens" continuarà per la cultura LGTBIQ+ i aquesta setmana els actors: Asun Planas i Marc Joy presentaran l'obra "Transbord" que es pot veure al teatre La Gleva aquests dies.

El podcast "Ja m'entens" es podrà escoltar al web i a l'app de Catalunya Ràdio i a les diferents plataformes de podcast.

 

catradio/jamentens

twitter.com/jamentens

spotify.com/jamentens

 

Anar al contingut