A partir de dilluns, 18 de maig

Torna a iCat el programa musical "Independents"

A partir de dilluns, 18 de maig, "Independents", presentat per Josep Martín i David Talleda, torna a l'antena d'iCat amb nous capítols. El programa de dilluns recordarà els músics que ens han deixat durant aquests últims mesos i commemorarà els 40 anys de la mort d'un dels pares de l'indie, Ian Curtis, de Joy Division.

"Independents", l'espai diari dedicat a l'actualitat musical d'artistes consolidats i emergents, s'emetrà a partir de dilluns en l'horari habitual, de dilluns a divendres, de 18.00 a 19.00. El programa s'incorpora a la graella, de moment, fet des de casa, fins que es donin les condicions per tornar als estudis de Catalunya Ràdio. 

Actualment, "Els experts" és l'únic programa que s'emet en directe des de l'estudi d'iCat, mentre que els catorze programes que les últimes setmanes han recuperat la seva emissió habitual ho fan des de les cases dels realitzadors. És el cas de "Pista de fusta", "Delicatessen", "El celobert", "Jazz watusi", "Casa Babylon", "Sona9", "Memento", "Generació digital", "Adolescents iCat", "iCatKids", "Rumescu", "5Songs", "Songhunter" i "iCatMans".

iCat.cat

facebook.com/iCatpuntcat

twitter.com/iCatfm

 

Anar al contingut