A partir del 13 de maig

Torna a iCat el despertador cultural "Els experts"

A partir de demà, 13 de maig, "Els experts", el despertador cultural d'iCat, es reincorpora a la graella després de vuit setmanes absent a causa del confinament. El programa s'emetrà en el seu horari habitual, de dilluns a divendres, de 7 a 10 del matí.

El programa "Els experts", presentat per Albert Miralles, Laia Vidal i Roger Seró, és un espai diari de servei públic que posa el focus en l'escena musical catalana i en l'activitat cultural del país, amb un estil informal i amb molt d'humor. Adaptant-se a l'actual situació, el programa oferirà un finestra a les activitats que el sector cultural ha engegat des de la reclusió i, alhora, donarà veu a les dificultats que pateix per la paralització de concerts, festivals, arts escèniques, cinema i literatura, entre d'altres. 

"Els experts" s'emetrà en el seu horari habitual, de dilluns a divendres de 7 a 10 del matí. 

 "iCat a casa" diu adeu

Durant aquests dos mesos sense "Els experts", l'equip d'iCat ha produït, des del confinament, "iCat a casa", un programa cultural diari que també s'ha emès a Catalunya Ràdio. Un espai coral, fet pels periodistes de l'emissora, amb tota la informació relacionada amb el sector cultural durant la crisi del coronavirus i amb les diverses maneres de consumir cultura des de casa. "iCat a casa" també ha atès els escolars confinats i la comunitat educativa amb l'espai "Educar a casa", que a partir d'ara s'emetrà dins "Els experts".

iCat.cat

elsexperts.cat

facebook/elsexperts

twitter/elsexperts

instagram/elsexperts

Anar al contingut