Episodi 7: Primers sospitosos

Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Tots els episodis

En una investigació policial, el temps és vital per resoldre el crim. El sergent Yanes, responsable del cas, necessita agafar-se a alguna cosa i de l'única cosa que està segur és de l'odi ancestral que es tenen en Sansa i en Palanca.

En Yanes sospitava d'en Palanca com a inductor i d'en Lázaro, el seu mosso, com a executor. Tota la comarca havia sentit a parlar del noi i se sabia que era problemàtic i que, manat per en Palanca, era capaç de qualsevol cosa. En Yanes va moure cel i terra per trobar-los, però ningú sabia res ni del cacic ni del seu ajudant.

Al cap de dos dies, el Lázaro va aparèixer. Era a la Pobla de Segur amb el seu germà cuidant cavalls i va dir que no s'havia assabentat de la mort d'en Sansa fins que havia sortit als diaris, el dia 1 d'agost, i que aleshores havia anat corrents a Tor.

En Palanca s'havia passat dos dies a Os de Civís, un poble de l'Alt Urgell, no gaire lluny de Tor si s'hi va per pistes forestals, tot i que per carretera només s'hi pot accedir des d'Andorra. Deia que s'hi havia amagat per por que el matessin.

En Yanes va interrogar diverses vegades tots els ciutadans de Tor i en va fer proves d'ADN sense cap resultat concloent. Setmanes després del crim, el 9 d'octubre, un fet inesperat va donar un gir al cas: un home, Antonio Gil José, es va presentar a la caserna de la Seu i va acusar directament una parella de hippies de ser els autors de la mort d'en Sansa: eren Josep Mont i Marli Pinto, parella de perdularis de la Seu.

ÀUDIOS RELACIONATS

Anar al contingut