Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 7: Primers sospitosos

Actualitzat

Tots els episodis

En una investigació policial, el temps és vital per resoldre el crim. El sergent Yanes, responsable del cas, necessita agafar-se a alguna cosa i de l'única cosa que està segur és de l'odi ancestral que es tenen en Sansa i en Palanca.

En Yanes sospitava d'en Palanca com a inductor i d'en Lázaro, el seu mosso, com a executor. Tota la comarca havia sentit a parlar del noi i se sabia que era problemàtic i que, manat per en Palanca, era capaç de qualsevol cosa. En Yanes va moure cel i terra per trobar-los, però ningú sabia res ni del cacic ni del seu ajudant.

Al cap de dos dies, el Lázaro va aparèixer. Era a la Pobla de Segur amb el seu germà cuidant cavalls i va dir que no s'havia assabentat de la mort d'en Sansa fins que havia sortit als diaris, el dia 1 d'agost, i que aleshores havia anat corrents a Tor.

En Palanca s'havia passat dos dies a Os de Civís, un poble de l'Alt Urgell, no gaire lluny de Tor si s'hi va per pistes forestals, tot i que per carretera només s'hi pot accedir des d'Andorra. Deia que s'hi havia amagat per por que el matessin.

En Yanes va interrogar diverses vegades tots els ciutadans de Tor i en va fer proves d'ADN sense cap resultat concloent. Setmanes després del crim, el 9 d'octubre, un fet inesperat va donar un gir al cas: un home, Antonio Gil José, es va presentar a la caserna de la Seu i va acusar directament una parella de hippies de ser els autors de la mort d'en Sansa: eren Josep Mont i Marli Pinto, parella de perdularis de la Seu.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut