Després de la publicitat pots interactuar amb el player amb els següents botons Instruccions per interactuar amb el player

Episodi 16: Per fi amb Palanca a Tor

Actualitzat

Tots els episodis

Després d'una intensa investigació i de moltes dosis de ratafia, Carles Porta i la resta de l'equip aconsegueixen pujar amb Palanca a Tor. Els reporters van amb Palanca al seu cotxe, i els segueix el Lázaro amb el seu totterreny.

Uns centenars de metres abans d'arribar a Tor, Palanca para el cotxe i fa baixar tothom per mostrar als periodistes el desastre que han fet a les seves finques. Ho han fet "ells". Els mateixos que sempre acusa però que mai no identifica.

Quan l'expedició arriba a Tor, Palanca atura el cotxe al mig del camí. Està marcant territori. No cal preguntar-li res. Ell tot sol va caminant, xerrant i parant on li sembla.

El Pepe va filmant i el Pol aguanta la perxa amb el micròfon. Els moviments del Pepe amb la càmera són tan suaus que s'apropa a un pam d'ell i Palanca ni tan sols canvia la direcció de la mirada.

El to de Palanca sempre és un punt agressiu: aixeca la veu i discuteix amb ell mateix. Aquest homenot se sent el rei. Tot el poble per a ell; el seu mosso, el Lázaro, admirant-lo, i un equip de televisió filmant-lo.

Un cop ha engegat no hi ha manera de tallar-lo. Salta d'una frase a una altra, d'un tema a un altre, d'un món a un altre. Al seu aire. No ens diem res, però tots tres sabem que estem filmant una de les grans seqüències del reportatge.

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut