Estrena

"Tor, tretze cases i tres morts", la primera sèrie de no-ficció de Catalunya Ràdio

Després de l'èxit del "30 minuts" i de la novel·la, Carles Porta torna a relatar en un podcast els crims de la muntanya maleïda

Actualitzat

Un poble de només tretze cases amb tres assassinats. Des de fa més de cent anys, els veïns de Tor es barallen per la propietat d'una de les finques privades més grans de Catalunya. El periodista Carles Porta va investigar la història d'aquest indret remot del Pirineu i en va fer un "30 minuts" i la novel·la "Tor, tretze cases i tres morts".

Vint anys després del reportatge i una dècada després de l'èxit del llibre, la sang de Tor arriba a Catalunya Ràdio en format podcast.

Tor, tretze cases i tres morts: Primers episodis

La primera sèrie de no-ficció de la ràdio en català aporta detalls inèdits d'un crim encara sense responsables. A la pàgina del programa, trobareu cada setmana cinc nous capítols i contingut extra inèdit, com l'acta d'aixecament del cadàver de Sansa, una cronologia amb els fets més destacats que han marcat la història de Tor i una guia de tots els personatges.

Aquest dilluns, Carles Porta i Saül Gordillo, director de Catalunya Ràdio, han presentat el projecte, que a l'estiu també s'emetrà a l'antena de Catalunya Ràdio. Segons ens ha avançat Carles Porta, "el podcast, per als 'toreros', serà imprescindible".

VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut