De les ones a l'escenari

Quico Pi de la Serra celebra 25 anys de "T'agrada el blues?" amb disc recopilatori

El programa de Catalunya Ràdio se suma a la discografia del bluesman barceloní amb un àlbum que es distribuirà amb la revista "Enderrock" i es presentarà a la Sala Apolo

Actualitzat

Les cançons inèdites que Quico Pi de la Serra dedica cada setmana als oients del "T'agrada el blues?" tindran el seu propi disc. Des del 1993, el cantautor ha portat el millor del blues nacional i internacional al programa, i ara que compleix 25 anys de passió pel gènere ho celebrem col·leccionant els temes que hi ha tocat en directe durant les últimes 3 temporades.

El disc, editat per Enderrock, conté una selecció de 23 peces i es distribuirà amb la revista a partir de l'1 de març. Sobre el repte de compondre un nou blues cada setmana, Pi de la Serra assegura que "significa penetrar en un terreny desconegut, sol, que ningú no ha trepitjat abans, buscant l'equilibri en aquesta corda fluixa fins al final".

La presentació del disc es farà a la sala La (3) de l'Apolo, de Barcelona, el dimecres 14 de març (20 h), amb un recital acústic en què Amadeu Casas, a la guitarra, i Joan Pau Cumellas, a l'harmònica, acompanyaran Quico Pi de la Serra a l'escenari. A partir del diluns 5 de març, Catalunya Ràdio, iCat i Enderrock oferiran invitacions per assistir al concert de presentació a 150 oients.


Els oients de Catalunya Ràdio i seguidors del cantautor poden trobar molts dels blues del disc al web del programa -remasteritzats i en vídeo-, i amb les explicacions del mateix autor.

"T'agrada el blues?" s'emet a Catalunya Ràdio els divendres a les 5.05 de la matinada, i a +CatRàdio, els dimecres a partir de les 18.00.

Anar al contingut