I, avui, què sona?
I, avui, què sona?
I, avui, què sona?

N'hi ha de petits que caben a la butxaca i n'hi ha que necessiten tota una catedral. Es bufen, es piquen, es freguen, es pincen... D'instruments n'hi ha de moltes menes i tots tenen les seves curiositats. A través dels músics que els toquen descobrim tots els secrets dels instruments i aprenem com sonen.

Saps moure les orelles?
Saps moure les orelles?
Saps moure les orelles?

La música és dansa. A vegades és tan profunda que només ens mou per dins i d'altres és tan explosiva que ens porta a saltar i a ballar. A través del moviment podem percebre detalls i emocions en les composicions que escoltem i, fins i tot, aprendre conceptes de llenguatge musical com el ritme, l'estructura o la melodia. Cada setmana proposem moure les orelles per viure més intensament l'escolta activa.

Imagina un món
Imagina un món
Imagina un món

Aprofitem la capacitat suggestiva, inspiradora i descriptiva de la música per viatjar a mons llunyans sense moure'ns de casa. Tanquem els ulls i pintem amb la imaginació espais, emocions i atmosferes que ens permetran passejar per històries i contes plens de sorpreses i descobriments.

Diccionari de sons
Diccionari de sons

La música és plena de paraules i d'oficis diferents. Professionals de diferents àmbits relacionats amb la música ens expliquen les seves vivències i, a la vegada, ens descobreixen els mots que defineixen els objectes o conceptes imprescindibles per poder fer la seva feina.

Anar al contingut