El descobriment de la música per part d'un infant és, probablement, una de les experiències més completes i estimulants que hi ha. Com a adults, quina és la millor manera d'acompanyar-los en aquest camí de creativitat, comunicació i cultura?

Al "Set de sons" tenim una curiositat innata que ens porta a fer-nos moltes preguntes: Com ens podem preparar per anar a un concert? Hi ha músiques més adequades que d'altres? Quins valors positius aporta l'aprenentatge musical a l'educació? Quina relació hi ha entre música i neurociència? Quins instruments són els millors per a cada edat? I, més enllà de les preguntes, una evidència: la música aporta plaer i felicitat.

Explorem tots els recursos i idees per aplicar en l'àmbit familiar i busquem la manera més lúdica i imaginativa d'acostar els nens i nenes a la música. Tanquem els ulls, ballem, pintem, sentim i descobrim un món de sorpreses per aprendre i compartir amb ells. Les possibilitats del binomi música i mainada són infinites i al "Set de sons" les volem conèixer totes.

Ester Plana presenta "Set de sons", els diumenges a les 9 del matí, a Catalunya Música. 

Bústia del programa: setdesons@catmusica.cat

 

Anar al contingut