DIJOUS, A PARTIR DE LES 11.45

Seguiment especial de la vista judicial al Suprem pel recurs de cassació del president de la Generalitat, Quim Torra, a "El matí de Catalunya Ràdio"

Demà dijous, a partir de les 11.45, "El matí de Catalunya Ràdio", amb Laura Rosel, farà un seguiment especial de la vista judicial al Suprem pel recurs de cassació del president de la Generalitat, Quim Torra, contra la sentència del Tribunal Suprem de Justícia de Catalunya. El programa, a més d'entrevistar Gonzalo Boye, advocat del president, connectarà en directe amb el Tribunal Suprem i farà connexions i taula d'anàlisi amb especialistes.

Laura Rosel_El matí de Catalunya Ràdio
Laura Rosel

A les 07.35, a "Les veus de la Covid", el programa analitzarà l'evolució de la pandèmia amb Daniel Prieto-Alhambra, professor de Farmacoepidemiologia de la Universitat d'Oxford.

A partir de les 8.45, entrevista telefònica a Gonzalo Boye, advocat del president de la Generalitat, Quim Torra, el dia que es fa la vista judicial al Suprem pel recurs de cassació del president.

La tertúlia arribarà a les 9.00, amb Jaume Barberà, periodista; Jordi Barbeta, periodista; Iva Anguera, periodista de l'Independiente, i Alejandro Tercero, director adjunt de Crónica Global. Durant la tertúlia, el programa connectarà amb portaveus dels sindicats perquè valorin la fusió de CaixaBank i Bankia i parlarà també amb Roger Rubio, director del programa "Polònia", que avui torna a la graella de TV3.

A les 10.07, Laura Rosel entrevistarà Juan Carlos Martel, director del Teatre Lliure, que presentarà la programació d'aquesta nova temporada.

Després, a les 10.20, la secció "Ciència", amb Núria Jar, periodista especialitzada en ciència i salut, que conversarà amb Núria López-Bigas, investigadora de l'ICREA a l'Institut de Recerca Biomèdica de Barcelona, que fa anàlisi computacional per identificar gens que predisposen al càncer.

A partir de les 10.40, a l'espai "Literatura" David Guzman, periodista i responsable del programa "Ciutat Maragda", de Catalunya Ràdio, parlarà de poesia amb Mireia Calafell, autora de "Nosaltres, qui", Premi Mallorca de poesia 2019, i Míriam Cano, periodista i escriptora, autora del poemari "Vermell de Rússia".

A l'espai "Sèries i cuina", a les 11.05, Toni de la Torre, crític de sèries, i Maria Nicolau, cuinera, maridaran sèries i plats.

A partir de les 11.45, "El matí de Catalunya Ràdio" se centrarà en la vista judicial al Suprem pel recurs de cassació del president de la Generalitat, Quim Torra, contra la sentència del TSJC que el va condemnar per desobediència a un any i sis mesos d'inhabilitació. El programa connectarà amb Jordi Corbalan i Queta Karmany, que seguiran la vista des de Madrid i farà una taula d'anàlisi amb Maria Núria Revetlle, periodista de Catalunya Ràdio; Ferran Casas, subdirector del Nació Digital; Francesc Canosa, periodista i director de La Mira, i José Antonio Martín Pallín, magistrat emèrit del Tribunal Suprem. També connectarà amb Joaquín Urias, professor de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla i exlletrat del Tribunal Constitucional; Jordi Nieva, professor universitari i catedràtic de Dret Processal de la Universitat de Barcelona; Javier Pérez Royo, catedràtic de Dret Constitucional de la Universitat de Sevilla, i Marc Molins, advocat penalista.

"El matí de Catalunya Ràdio", que dirigeix i presenta Laura Rosel, s'emet de dilluns a divendres, de sis del matí a una del migdia.

catradio.cat/mati
facebook/maticatradio
twitter/maticatradio
instagram/maticatradio
youtube/maticatradio
telegram/maticatradio
spotify/maticatradio

Anar al contingut