Una recepta sana, lleugera i molt fàcil de fer! Ingredients: 1/2 ceba 1 pastanaga 1 tira d'alga wakame 500 ml d'aigua 1 cullerada sopera de miso sense pasteuritzar cibulet Preparació 1. Deixeu l'alga en remull durant 5 minuts, eixugueu-la bé amb paper de cuina i talleu-la a trossets. 2. Talleu la ceba a mitges llunes ben fines i salteu-les a una olla amb un raig d'oli d'oliva verge extra i un pessic de sal durant 10 minuts. 3. Peleu i talleu la pastanaga ben petitona, afegiu-la a la olla i salteu-la 2 minuts més. 4. Afegiu-hi l'aigua i l'alga i cuineu-ho tot a foc baix durant 10 minuts. 5. Apagueu el foc, traieu mitja tassa de l'aigua de la cocció, dissoleu-hi el miso i afegiu-ho la barreja de nou a l'olla. 6. Serviu-ho, decorat amb una mica de cibulet o julivert picats. Si us animeu a fer les nostres receptes, no dubteu a compartir-les amb nosaltres a Twitter o Instagram.