L'entrevista

l'entrevista

Parlem amb metges, esportistes, dietistes, nutricionistes i tota mena d'especialistes que són un referent en els seus àmbits.

 

Tu menges, tu manes

Prestatges amb begudes ensucrades en un supermercat
Prestatges amb begudes ensucrades en un supermercat

Secció de consum responsable, sostenible i conscient. La periodista Esther Vivas ens parlarà de polítiques agroalimentàries, dels perills i les oportunitats del món globalitzat, de com les grans multinacionals alimentàries miren d'influir en els governs.

La cuina que cura, amb Green Vita

la-cuina-que-cura-amb-green-vita

Amb la dietista integrativa i cuinera Gina Estapé parlem de les propietats dels aliments, de tècniques de cocció per preservar-ne els nutrients i fem receptes, tot des de la perspectiva de la cuina saludable. A més, cada mes sortegem un àpat per a dues persones als restaurants saludables Green Vita.

Preguntes amb resposta

Anem al mercat i triem la millor fruita
Anem al mercat i triem la millor fruita

Trucs, consells i informació pràctica per millorar els nostres hàbits: què menjar per reduir o eliminar la migranya, quanta aigua hem de beure, com hem de tenir uns ossos forts i flexibles... Especialistes de totes les matèries ens donaran les pautes en un format superconcentrat.

En forma!

en-forma

Nutrició esportiva i activitat física. Quin paper juga l'alimentació a l'entrenament d'un esportista? Pot millorar el rendiment o reduir lesions? Jaume Giménez, dietista nutricionista, expert en nutrició esportiva i CEO de Nutritional Coaching, ens explicarà petits trucs per menjar bé per practicar esport de manera saludable. Què mengem abans d'una cursa? Quina importància tenen els greixos en la dieta d'un esportista? Es poden evitar lesions amb la dieta? Ens podem recuperar millor d'un esforç físic si mengem millor? Com és millor hidratar-se? És veritat que un esportista pot menjar el que vulgui perquè "ho crema tot"?

Anar al contingut