Curri, la carmanyola perfecta!
Si voleu una carmanyola diferent, el curri és una molt bona opció! El podeu combinar amb tot tipus de verdures, llegums o pollastre! Ingredients: 1
Curri, la carmanyola perfecta!
Curri, la carmanyola perfecta!
Curri, la carmanyola perfecta!

Curri, la carmanyola perfecta!

Si voleu una carmanyola diferent, el curri és una molt bona opció! El podeu combinar amb tot tipus de verdures, llegums o pollastre! Ingredients: 1

Actualitzat
Si voleu una carmanyola diferent, el curri és una molt bona opció! El podeu combinar amb tot tipus de verdures, llegums o pollastre!

Ingredients:
1 ceba
1 tomàquet
1 llauna (de 400ml) de llet de coco
80 g d'anacards crus
140 ml d'aigua mineral
2 c.p. de cúrcuma en pols
1 c.p. de curri en pols
¿ c.p. de pebre negre
1 c.p. de comí en pols
1 c.p. de garam masala
sal marina
oli d'oliva verge extra (o de coco verge)

Verdures al gust: carbassa, pastanaga, carbassó, albergínia, xampinyons, espàrrecs verds, bròquil...

 


Com fer-ho:
· En una paella, salteu la ceba tallada a daus petits
· amb oli d'oliva verge i un pessic de sal durant 10 minuts.
· Afegiu-hi els tomàquets tallats a daus petits i salteu-ho 5 minuts més.
· Col·loqueu les verdures saltades en un processador d'aliments, juntament amb la llet de coco, l'aigua, els anacards, les espècies i 1 c.p. de sal marina. Tritureu-ho fins a aconseguir una salsa homogènia.
· Col·loqueu la salsa en una paella i afegiu-hi les verdures més dures o que tarden més a cuinar-se: la carbassa, l'albergínia i els xampinyons. Tapeu-ho i cuineu-ho 10 minuts.
· Afegiu-hi la resta de verdures: carbassó, pastanaga i el bròquil, i cuineu-ho 5 minuts més.
· Un cop les verdures siguin cuites, apagueu el foc i serviu les verdures al curri.
· Opcional: si voleu donar-hi un toc més exòtic, afegiu-hi pel damunt unes gotes de crema de cacauet natural o crema d'ametlles.

Es pot acompanyar amb arròs integral, cigrons, daus de pollastre eco, ou a la planxa...
Anar al contingut