Amanida tèbia amb dues textures de bròquil
Us proposem una amanida original i sana que us farà quedar molt bé. Ingredients: 2 bròquils Ruca o brots verds variats Tomàquets secs, hidratats
Amanida tèbia amb dues textures de bròquil
Amanida tèbia amb dues textures de bròquil
Amanida tèbia amb dues textures de bròquil

Amanida tèbia amb dues textures de bròquil

Us proposem una amanida original i sana que us farà quedar molt bé. Ingredients: 2 bròquils Ruca o brots verds variats Tomàquets secs, hidratats

Actualitzat
Us proposem una amanida original i sana que us farà quedar molt bé.

Ingredients:
2 bròquils
Ruca o brots verds variats
Tomàquets secs, hidratats en oli d'oliva verge extra
Olives negres
Tàperes
Germinats
Llavors de gira-sol
Oli d'oliva verge extra
Sal marina
Opcional: verat en oli d'oliva verge extra
Opcional: carbassa o moniato Elaboració:
1. Talleu el bròquil a flors.
2. Escalfeu una olla amb aigua i, quan comenci a bullir, afegiu-hi una culleradeta de sal i el bròquil. Coeu-lo durant 4 minuts.
3. Passat aquest temps, coleu-lo i esbandiu-lo amb aigua freda per tallar-ne la cocció.
4. Col·loqueu la meitat del bròquil en un processador d'aliments i afegiu-hi 50 ml d'oli d'oliva verge extra i una culleradeta de sal. Tritureu-ho fins a obtenir una salsa fina i homogènia.
5. En un bol, barregeu les flors de bròquil restants amb la ruca o brots verds variats, els tomàquets secs tallats a tires, les olives, les tàperes, els germinats i les llavors de gira-sol. De manera opcional també hi podeu barrejar el verat ben trinxat.
6. Per servir, col·loqueu un fons de salsa de bròquil a cada plat i afegiu la barreja al damunt.
7. Opcional: podeu cuinar carbassa o moniato al forn i afegir-ho a la barreja, queda boníssim!!!

Si us animeu a fer les nostres receptes, no dubteu a compartir-les amb nosaltres a Twitter o Instagram.
Anar al contingut