Rússia
Rússia
Mapamundi

Rússia de segona mà

A "Mapamundi", la realitat de Rússia amb la veu dels seus ciutadans; des de la caiguda de la URSS, fins a la Rússia de Putin, a través dels textos de la premi Nobel de Literatura 2015, Svetlana Aleksiévitx, i el seu llibre "Temps de segona mà. La fi de l'home roig".

Actualitzat

Altres temes del "Mapamundi" d'aquest dimarts, dia 1, a partir de les 21:

Txetxènia: territori Kadírov

La col·laboradora del programa, Marta Ter, acaba de tornar del Caucas Nord. Ens explicarà la sensació d'opressió i por que ha trobat en la seva visita a Txetxènia. Amb ella i amb el corresponsal a Moscou, Manel Alías, ens preguntarem si, definitivament, el líder txetxè Ramzan Kadírov ja se li ha escapat de les mans a Putin. Malgrat que ara digui que li toca un relleu.

 

Refugiats per la seva orientació sexual

Reportatge sobre l'homofòbia latent a Rússia. Amb entrevistes a un rus que ha fugit del país perquè se sentia perseguit i amb el guanyador del World Press Photo 2014, el fotoperiodista Mads Nissen, autor de la foto "Jon & Alex" sobre l'homofòbia a Rússia.

 

Els "latinos", decisius en les eleccions dels EUA?

En ple "Supertuesday" analitzem el pes creixent dels hispans als Estats Units. Amb Allen Brown-Gort, investigador sènior a l'Institute for Work and the Economy i exassessor de l'Hispanic Task Force del Senat dels EUA.

 

El mes del CIDOB

Els fets més rellevants de l'últim mes al món, i els que han de venir al març, passats pel sedàs d'Eduard Soler.

 

Anar al contingut