Master Class Niño-Becerra

Santiago Niño-Becerra
Santiago Niño-Becerra

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà un cop al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.  

Catalunya Valley

catalunya-valley

Aquest és el lloc per estar a l'última de tots els esdeveniments provocats per les empreses més punteres. Ricard Castellet, CCO de Barcelona Tech City, i un dels influenciadors líders del sector, ens explicarà el safareig de l'ecosistema digital i emprenedor del moment. I Dani Marco, director de SmartCatalonia, ens portarà les notícies TIC de Catalunya.

Connexions

Laura Gil Centeno
Laura Gil Centeno

Laura Gil, directora de Transformació Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques i empreses afronten el repte de la transformació digital. 

Rock and business

rock-and-business

L'emprenedor Josep Coll ens il·lustra sobre com emprendre en temps difícils. Ja avisa que ens caldrà bona energia i una gran dosi d'il·lusió!

Canviem el món

canviem-el-món

L'emprenedora Carlota Pi s'ha proposat canviar el món començant per transformar la nostra vida. Amb les seves brillants idees ens ho posa molt més fàcil!

Revolucionant la publicitat 

revolucionant-la-publicitat 

El publicista Jordi Urbea posa el focus en les idees de publicitat i comunicació més innovadores.

Llotja virtual

Mònica Roca

En aquests temps convulsos per a l'economia, Mònica Roca s'encarrega de donar suport a pimes i autònoms per sortir de l'actual crisi, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona.

ADN digital

adn-digital

Amb Dionís Guzman, director de Barcelona ISDI, l'escola de negocis pionera en formació digital d'Espanya, parlem de com està canviant avui en dia la formació de milers estudiants i professionals. Amb Genís Roca, president de Fundació.cat parlem de com s'està treballant per digitalizar la llengua catalana i quins seran els reptes tecnològics de l'idioma.

 

Indústria 4.0

Nuria Aymerich

Amb la Núria Aymerich, experta en lideratge transformacional i Secretaria General del Gremi de Fabricant de Sabadell 1559 (Fundació per la Indústria), parlem de la Indústria 4.0 i de com les PIME's industrials catalanes han de fer aquesta aposta de futur, fonamental per la competitivitat de la nostra economia.

Disrupció 4.0

disrupció-4.0

Joan Romero, conseller delegat d'ACCIÓ, ens explicarà les claus per a la competitivitat empresarial amb la voluntat d'incorporar la digitalització i la sostenibilitat com a eixos estratègics.

Emprèn internet

emprèn-internet

Espai on descobrim projectes i innovacions de diferents emprenedors.  

L'entrevista del "Revolució 4.0"

l'entrevista-del-"revolució-4.0"

Parlem d'innovació, creativitat i competitivitat amb els emprenedors que la fan possible.

Anar al contingut