L'entrevista del "Revolució 4.0"

Parlem d'innovació, creativitat i competitivitat amb els emprenedors que la fan possible.

ÀUDIOS

Master Class Niño-Becerra

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà un cop al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.  

Podcast

Ganyet Time

El popular enginyer informàtic,Josep Maria Ganyet, a #GanyetTime, ens farà un resum del que cal saber en canvis disruptius TIC a tot el món, un cop al mes. És l'home que sap tot el que passa sobre les properes novetats tecnològiques socials que ens canviaran la vida. Ganyet, molt popular a xarxes socials, s'ha especialitzat en intel·ligència artificial.  

Podcast

Catalunya Valley

Aquest és el lloc per estar a l'última de tots els esdeveniments provocats per les empreses més punteres. Ricard Castellet, CCO de Barcelona Tech City, i un dels influenciadors líders del sector, ens explicarà el safareig de l'ecosistema digital i emprenedor del moment. I Dani Marco, director de SmartCatalonia, ens portarà les notícies TIC de Catalunya.

ÀUDIOS

Startups

Yolanda Pérez, directora de BStartup de Banc Sabadell, ens acosta la realitat d'emprenedors que tenen un projecte sòlid i consolidat, així com els secrets de la seva idea.

ÀUDIOS

ADN digital

Amb Gil Blancafort de Yslandia i Eduard Farga de Seidor farem ADN Digital. Amb en Gil sabrem les darreres innovacions en publicitat creativa en diferents àmbits i com es fa servir la transformació digital publicitària amb destacats talents. Amb l'Eduard sabrem com la tecnologia més puntera de IOT o intel·ligència artificial ajuda a fer la digitalització, la innovació i l'optimització de resultats amb casos pràctics.

 

ÀUDIOS

Connexions

Fran Soley, cap de Màrqueting Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques afronten el repte de la transformació digital. Tot plegat, amanit amb una bona agenda amb els millors esdeveniments del sector.

ÀUDIOS

Emprèn internet

Alexandre González, president de la Cambra d'Emprenedors i Empresaris, ens descobrirà dos cops al mes les connexions entre universitat i empresa. Ens visitaran les idees en estat més embrionari i també perfils sèniors com a mentors de projectes dels estudiants del país.

ÀUDIOS

La caixa digital

Amb Jordi Pi, productor executiu de Mitjans Digitals de TV3, omplirem una caixa metafòrica on hi haurà els favorits del convidat, un tuit fixat, un perfil d'IG recomanat o la geolocalització del seu poble inspirador de #CatalunyaExperience. El rerefons de la relació del convidat amb les seves xarxes  i la repercussió que això té a nivell personal i professional.

ADR

A ADR amb la publicistària i economista, Fundadora de Mosaiking Comunicació, Marta Royo analitzarem marques d'emprenedors, farem diagnòstics i donarem recomanacions publicitàries per vendre més i millor el nostre producte o la nostra marca.

Podcast