Master Class Niño-Becerra

Santiago Niño-Becerra
Santiago Niño-Becerra

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà tres cops al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.  

Master Class Àlex Rovira

master-class-àlex-rovira

Àlex Rovira ens farà masterclass de lideratge i transformació i de molts més temes. Escriptor, economista, conferenciant internacional. Ha venut prop de vuit milions de còpies dels seus diferents llibres. Un luxe sentir-lo al "Revolució"!

Connexions

Laura Gil Centeno
Laura Gil Centeno

Laura Gil, directora de Transformació Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques i empreses afronten el repte de la transformació digital. 

Revolucionant la publicitat 

revolucionant-la-publicitat 

El publicista Jordi Urbea posa el focus en les idees de publicitat i comunicació més innovadores.

Enamorar-se del futur

enamorar-se-del-futur

Sabrem estratègies d'innovació i lideratge amb el gran expert Miquel Lladó, autor del llibre "Enamorar-se del futur" i professor d'IESE Business School. Com ens podem enamorar del nostre futur professional?

Start-ups

start-ups

Les novetats de start-ups de Catalunya i l'estat espanyol amb Carlos Blanco, emprendedor i inversor en noves tecnologies. Guanyador del Premi al Millor Emprenedor d'Espanya i autor del llibre "Los principales errores de los emprendedores".

Dones TIC 

Joana Barbany

Amb la Joana Barbany coneixerem el paper fonamental de les dones TIC en el món professional, empresarial i acadèmic. Entrevistarem moltes dones referents del sector TIC català.

Revolucionats

revolucionats

Sabrem totes les novetats de l'actualitat digital amb dos veterans del programa: Ricard Castellet i Jordi Pi. Repassaran les notícies d'actualitat més destacades de tot l'àmbit digital que ens envolta amb el seu informatiu "Revolucionats".

Canviem el món

canviem-el-món

L'emprenedora Carlota Pi s'ha proposat canviar el món començant per transformar la nostra vida. Amb les seves brillants idees ens ho posa molt més fàcil!

Catalunya Valley

catalunya-valley

Dani Marco ens portarà les notícies TIC de Catalunya més destacades: Robots, tecnologia 3D, sensors, Big Data, Blockchain, apps ,5 G... L'home que més en sap, de tecnologia punta.

Horitzó innovació

Lluís Juncà
Lluís Juncà

Lluís Juncà i Natàlia Mas ens expliquen com la innovació i la col·laboració estan canviant la realitat econòmica i empresarial del país i ens en descobreixen els casos d'èxit més destacats.

Impulsant l'economia

Mònica Roca

En aquests temps convulsos per a l'economia, Mònica Roca s'encarrega de donar suport a pimes i autònoms per sortir de l'actual crisi, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona.

 

 

Rock and business

rock-and-business

L'emprenedor Josep Coll ens il·lustra sobre com emprendre en temps difícils. Ja avisa que ens caldrà bona energia i una gran dosi d'il·lusió!

Dades obertes

 Albert Cañigueral
Albert Cañigueral

En aquesta secció Albert Cañigueral i Mercè Crosas parlaran de les nostres dades: el nou petroli del segle XXI. Les dades volen dir transparència pels ciutadans i nous algoritmes. Un nou món envoltat de dades apassionant per descobrir. 

Indústria 4.0

Nuria Aymerich

Amb la Núria Aymerich, experta en lideratge transformacional i Secretaria General del Gremi de Fabricant de Sabadell 1559 (Fundació per la Indústria), parlem de la Indústria 4.0 i de com les PIME's industrials catalanes han de fer aquesta aposta de futur, fonamental per la competitivitat de la nostra economia.

Disrupció 4.0

Alex Saiz
Alex Saiz

Alex Saiz ens parlarà del futur dels pagaments a internet i del consum a la xarxa que no paren de créixer.

 

Educació digital

educació-digital

Les competències digitals a les escoles estan canviant molt. Pares, mares, alumnes i professors hem d'estar al dia de tots aquests canvis. Parlem de l'educació del futur amb Núria Mora.  

Anar al contingut