Master Class Niño-Becerra
Santiago Niño-Becerra
Santiago Niño-Becerra

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà tres cops al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.

Master Class Xavier Marcet
Master Class Xavier Marcet

Xavier Marcet és una de les veus més respectades i llegides sobre el món de l'empresa i ens donarà molt bons consells a la seva Master Class. És consultor en estratègia, innovació i transformació d'organitzacions. Ha treballat en més de 20 països i té milers de seguidors que escolten les seves bones recomanacions.

Món 2030
Món 2030

Vols descobrir com serà el món i la Catalunya del 2030? Parlarem d'aeronàutica, d'alimentació del futur, de canvis en la salut, de robots que ja existeixen, de com la tecnologia ho canvia tot. I serà amb diferents responsables d'Eurecat, el Centre Tecnològic de Catalunya, que sap totes les novetats que es couen ara mateix. 

Connexions
Laura Gil Centeno
Laura Gil Centeno

Laura Gil, directora de Transformació Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques i empreses afronten el repte de la transformació digital. 

Mobilitat futura
Mobilitat futura
Revolucionant la publicitat 
Revolucionant la publicitat 

El publicista Jordi Urbea posa el focus en les idees de publicitat i comunicació més innovadores.

Enamorar-se del futur
Enamorar-se del futur

Sabrem estratègies d'innovació i lideratge amb el gran expert Miquel Lladó, autor del llibre "Enamorar-se del futur" i professor d'IESE Business School. Com ens podem enamorar del nostre futur professional?

Dones TIC 
Joana Barbany

Amb la Joana Barbany coneixerem el paper fonamental de les dones TIC en el món professional, empresarial i acadèmic. Entrevistarem moltes dones referents del sector TIC català.

Revolucionats
Revolucionats

Sabrem totes les novetats de l'actualitat digital amb dos veterans del programa: Ricard Castellet i Jordi Pi. Repassaran les notícies d'actualitat més destacades de tot l'àmbit digital que ens envolta amb el seu informatiu "Revolucionats".

Catalunya Valley
Catalunya Valley

Lluís Juncà ens portarà les notícies TIC de Catalunya més destacades: Robtos, tecnologia 3D, sensors, Big Data, Blockchain, apps, 5G,…

Horitzó innovació
Lluís Juncà
Lluís Juncà

Lluís Juncà i Natàlia Mas ens expliquen com la innovació i la col·laboració estan canviant la realitat econòmica i empresarial del país i ens en descobreixen els casos d'èxit més destacats.

Dades obertes
 Albert Cañigueral
Albert Cañigueral

En aquesta secció Albert Cañigueral i Mercè Crosas parlaran de les nostres dades: el nou petroli del segle XXI. Les dades volen dir transparència pels ciutadans i nous algoritmes. Un nou món envoltat de dades apassionant per descobrir. 

Indústria 4.0
Nuria Aymerich

Amb la Núria Aymerich, experta en lideratge transformacional i Secretaria General del Gremi de Fabricant de Sabadell 1559 (Fundació per la Indústria), parlem de la Indústria 4.0 i de com les PIME's industrials catalanes han de fer aquesta aposta de futur, fonamental per la competitivitat de la nostra economia.

Disrupció 4.0
Alex Saiz
Alex Saiz

Alex Saiz ens parlarà del futur dels pagaments a internet i del consum a la xarxa que no paren de créixer. 

Impulsant l'economia
Mònica Roca

En aquests temps convulsos per a l'economia, Mònica Roca s'encarrega de donar suport a pimes i autònoms per sortir de l'actual crisi, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona.  

Nous camins
Nous camins

Amb Fabian Mohedano parlem aquesta temporada de noves oportunitats laborals pels joves i expliquem amb ell les feines del futur. 

KM 0 Emprenedoria
KM 0 Emprenedoria

Què fa un emprenedor? Com crea? Com fa realitat el seu somni? Quins passos segueix per crear el seu propi projecte? Vols saber com muntar el teu projecte en diferents passos? Escolta les grans històries de molts emprenedors i emprenedores que un dia van creure en ells mateixos.

Tots som TIC
Tots som TIC

Tractarem temes que cal saber i dels quals cal estar ben informats, com la ciberseguretat, el hacking ètic, el pentesting i la seguretat dels nostres ordinadors. Com s'està fent la transformació digital dels municipis? Com es farà una societat més digital? Amb Andreu Francisco, director general de Localret, gran expert en temes digitals.

Educació digital
Educació digital

Les competències digitals a les escoles estan canviant molt. Pares, mares, alumnes i professors hem d'estar al dia de tots aquests canvis. Parlem de l'educació del futur amb Núria Mora.  

Anar al contingut