L'entrevista del "Revolució 4.0"

l'entrevista-del-"revolució-4.0"

Parlem d'innovació, creativitat i competitivitat amb els emprenedors que la fan possible.

Master Class Niño-Becerra

Santiago Niño-Becerra
Santiago Niño-Becerra

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà un cop al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.  

Catalunya Valley

catalunya-valley

Aquest és el lloc per estar a l'última de tots els esdeveniments provocats per les empreses més punteres. Ricard Castellet, CCO de Barcelona Tech City, i un dels influenciadors líders del sector, ens explicarà el safareig de l'ecosistema digital i emprenedor del moment. I Dani Marco, director de SmartCatalonia, ens portarà les notícies TIC de Catalunya.

ADN digital

adn-digital

Amb Jordi Griful de Quantion farem ADN Digital. Amb ell sabrem les darreres innovacions en publicitat creativa en diferents àmbits i com es fa servir la transformació digital publicitària amb destacats talents. Descobrirem com la tecnologia més puntera de IOT o intel·ligència artificial ajuda a fer la digitalització, la innovació i l'optimització de resultats amb casos pràctics.

 

Connexions

Laura Gil Centeno
Laura Gil Centeno

Laura Gil, directora de Transformació Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques i empreses afronten el repte de la transformació digital. 

Emprèn internet

Alexandre González

Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat  de Catalunya , ens descobrirà un cop al mes les empreses que treballen a Catalunya, empreses grans que porten molts anys invertint a Catalunya com petites empreses que són un teixit molt important en l'economia del nostre pais.

Rock and business

rock-and-business

L'emprenedor Josep Coll ens il·lustra sobre com emprendre en temps difícils. Ja avisa que ens caldrà bona energia i una gran dosi d'il·lusió!

Revolucionant la publicitat 

revolucionant-la-publicitat 

El publicista Jordi Urbea posa el focus en les idees de publicitat i comunicació més innovadores.

Llotja virtual

llotja-virtual

En aquests temps convulsos per a l'economia, Joan Canadell i Mónica Roca són els encarregats de donar suport a pimes i autònoms per sortir de l'actual crisi, amb la col·laboració de la Cambra de Comerç de Barcelona.

Canviem el món

canviem-el-món

L'emprenedora Carlota Pi s'ha proposat canviar el món començant per transformar la nostra vida. Amb les seves brillants idees ens ho posa molt més fàcil!

Anar al contingut