L'entrevista del "Revolució 4.0"

l'entrevista-del-"revolució-4.0"

Parlem d'innovació, creativitat i competitivitat amb els emprenedors que la fan possible.

Master Class Niño-Becerra

Santiago Niño-Becerra
Santiago Niño-Becerra

L'economista i catedràtic d'Estructura Econòmica a la Universitat Ramon Llull de Barcelona Santiago Niño-Becerra ens visitarà un cop al mes i ens farà la seva #MasterClassBecerra sobre el futur de l'economia que ens espera a Catalunya, l'estat espanyol i el món. Ens donarà les claus de futur que tindrem en diferents àmbits i sectors professionals. Les seves previsions no ens deixaran mai indiferents.  

Catalunya Valley

catalunya-valley

Aquest és el lloc per estar a l'última de tots els esdeveniments provocats per les empreses més punteres. Ricard Castellet, CCO de Barcelona Tech City, i un dels influenciadors líders del sector, ens explicarà el safareig de l'ecosistema digital i emprenedor del moment. I Dani Marco, director de SmartCatalonia, ens portarà les notícies TIC de Catalunya.

Startups

startups

Yolanda Pérez, directora de BStartup de Banc Sabadell, ens acosta la realitat d'emprenedors que tenen un projecte sòlid i consolidat, així com els secrets de la seva idea.

Mainat 4.0

Mainat 4.0
Mainat 4.0

ADN digital

adn-digital

Amb Jordi Griful de Quantion farem ADN Digital. Amb ell sabrem les darreres innovacions en publicitat creativa en diferents àmbits i com es fa servir la transformació digital publicitària amb destacats talents. Descobrirem com la tecnologia més puntera de IOT o intel·ligència artificial ajuda a fer la digitalització, la innovació i l'optimització de resultats amb casos pràctics.

 

Connexions

Laura Gil Centeno
Laura Gil Centeno

Laura Gil, directora de Transformació Digital d'Estrella Damm, ens explicarà com diferents marques i empreses afronten el repte de la transformació digital. 

Emprèn internet

Alexandre González

Lluís Juncà, director general de Promoció Econòmica de la Generalitat  de Catalunya , ens descobrirà un cop al mes les empreses que treballen a Catalunya, empreses grans que porten molts anys invertint a Catalunya com petites empreses que són un teixit molt important en l'economia del nostre pais.

Oient Time

oient-time

Biografia digital

biografia-digital

Dones TIC

dones-tic
Anar al contingut