El "Revolució 4.0" premia 10 joves emprenedors de les noves tecnologies

L'acte de lliurament s'ha fet aquest vespre a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona
Premis "Revolució 4.0"

Premis "Revolució 4.0"

El programa "Revolució 4.0" ha lliurat els Premis Emprenedors Revolució 4.0 en un acte de reconeixement als deu millors emprenedors joves de les noves tecnologies de Catalunya. Segons ha declarat la directora i presentadora del programa, Xantal Llavina, en la presentació de la cerimònia, els premis volen "destacar les empreses de noves tecnologies catalanes que ja fan part de l'important hub tecnològic de Barcelona i que comencen a assolir un rellevant nivell internacional; són empreses que estan aconseguint rondes de finançament d'entre 10 i 30 milions d'euros".

El Premi Revelació ha recaigut en Àlex Sicart, emprenedor barceloní de 18 anys que ha estat nomenat per la revista "Forbes" com un dels 30 joves menors de 30 anys amb més talent. Li ha lliurat el guardó el director de Catalunya Ràdio, Saül Gordillo, que ha destacat que "la ràdio pública catalana, que aposta clarament per la innovació i els continguts digitals, no pot romandre aliena a aquesta nova realitat econòmica i social que pren força a Barcelona i a Catalunya". En aquest sentit, Gordillo ha afegit que "el repte dels mitjans tradicionals, sovint massa lents a l'hora d'incorporar aquestes transformacions, és adaptar-nos i Catalunya Ràdio és sensible a l'hora d'informar d'aquesta nova economia i a l'hora d'explicar històries positives".

D'altra banda, Corner Job, una plataforma per buscar feina en línia, ha estat guardonada amb el Premi Innovació. Ha lliurat el premi el cap de Continguts de Catalunya Ràdio, Santi Faro, que ha afirmat que "la innovació i l'emprenedoria són valors que formen part de la dinàmica del nostre teixit social i que hem incorporat als continguts de Catalunya Radio d'una forma natural i els premiats que avui reben aquest reconeixement són un exemple del camí cap al futur que estem transitant com a societat innovadora".

La resta de guardonats són Red Points (Premi Idea de Futur), Agricolum (Premi Disrupció), Fangazing (Premi Originalitat), Brava Fabrics (Premi Comunicació), Adsmurai (Premi Internacionalització), Pandora Hubs (Premi 50x50), Holaluz (Premi Sostenibilitat) i Nuclio (Premi Creativitat).

L'acte de lliurement, que ha comptat amb el padrinatge de l'empresari i productor de programes de televisió Josep Maria Mainat, ha estat enregistrat i es podrà sentir al web i l'app de Catalunya Ràdio, a partir del diumenge 28 de gener.

"Revolució 4.0", el programa de referència d'emprenedors i transformació de Catalunya Ràdio, s'emet els diumenges a la nit, de 23.05 a 00.00.

ÀUDIOS RELACIONATS