Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" entrevista l'emprenedora Gemma Mengual i parla de pensions amb Santiago Niño-Becerra

Aquest cap de setmana, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, entrevistarà la campiona de natació sincronitzada Gemma Mengual i parlarà de pensions amb l'economista Santiago Niño-Becerra

Aquest dissabte, a les 22.00, al "Revolució 4.0", Xantal Llavina entrevistarà la campiona de natació sincronitzada Gemma Mengual. Ara que s'ha retirat de l'alta competició, podem veure el vessant més emprenedor de Mengual, que regenta un restaurant i que també ha obert fa poc una agència de representació d'esportistes i de màrqueting esportiu. Mengual parlarà del que va aprendre de l'èxit i del fracàs quan competia al més alt nivell.

 A la secció "Enamorar-se del futur", Miquel Lladó abordarà la gestió del temps. Com s'aconsegueix treure el màxim rendiment al temps sense estressar-se? I també de diverses maneres d'invertir en start-ups. Per acabar el programa, parlarà amb Núria Aymerich i Mireia Claramunt, de l'empresa Ephio Health, que ofereix als professionals de la salut la possibilitat de monitoritzar, gràcies a la intel·ligència artificial, l'evolució de pacients amb problemes de mobilitat.

I diumenge, a les 22.00, el "Revolució 4.0", l'economista Santiago Niño-Becerra farà un repàs de l'actualitat econòmica. A banda d'analitzar quines conseqüències pot tenir la nova variant del coronavirus –que ha provocat el pànic a les borses–, parlarà del futur que tindrà el sistema de pensions de l'estat espanyol. També de si els ciutadans han sabut o han pogut estalviar durant la pandèmia.

Ricard Castellet i Jordi Pi parlaran, en la seva secció, dels negocis del metavers que s'estan creant en el món virtual, com, per exemple, terrenys que s'estan venent a preus d'or i que només existeixen a la xarxa. Carlota Pi parlarà del lideratge femení, de quines virtuts té davant dels lideratges tradicionals i de quin futur hi veu en el món actual. I, per acabar, es posarà el focus en què ofereix l'Oficina Next Generation a les empreses que volen optar a les ajudes econòmiques europees.

 

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut