Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" entrevistarà el guru d'internet Chema Alonso i parlarà dels catalans que treballen a Silicon Valley

Aquest cap de setmana, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, entrevistarà un dels gran experts en ciberseguretat, Chema Alonso, i el consultor Jordi Argente, que treballa a Silicon Valley

Actualitzat

Aquest dissabte, a les 22.00, al "Revolució 4.0", Xantal Llavina entrevistarà Chema Alonso, un dels grans experts mundials en ciberseguretat. Alonso, un hacker que va ser fitxat per Telefónica, ens alertarà de l'augment de les ciberestafes, contra les quals proposa que hi hagi més legislació. També explicarà com la intel·ligència artificial i la tecnologia ens transformaran encara més la vida. I aposta perquè aquesta tecnologia sigui humanista i no encarada només als negocis i amb algoritmes que busquen l'addicció dels consumidors.

Amb Santiago Niño-Becerra es parlarà  de criptomonedes. Són purament especulatives o poden acabar convertint-se en formes de pagament habitual? Amb Carlos Blanco analitza la bretxa digital laboral, que afecta els treballadors que no desenvolupen competències digitals. I amb Albert Cañigueral, expert en dades obertes, parlarem de la importància que l'administració obligui les empreses que contracta a fer públiques les dades que tenen dels seus usuaris.

I diumenge, a les 22.00, Llavina entrevista els emprenedors Jordi Argente, consultor, i Joan Morales, de l'empresa Zoom, que des de fa molts anys treballen a Califòrnia, a Silicon Valley.  Explicaran la seva trajectòria a Silicon Valley, centre de l'emprenedoria tecnològica i amb molts inversors, on ja treballen més de 500 catalans. A la secció "Enamorar-se del futur", Miquel Lladó parlarà d'estratègies laborals, el publicista Jordi Urbea de com la publicitat ja ha desembarcat al món virtual Metavers i ja hi fan publicitat empreses molt importants. I amb Natàlia Mas sabrem què és l'economia circular, un sector que dona feina a més de 33.000 persones i que no para de créixer.

 

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

Anar al contingut