Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" premia els 10 millors emprenedors del 2017

L'acte de lliurement serà dimarts 23 de gener, a les 19.00, a l'Antiga Fàbrica Estrella Damm de Barcelona

Actualitzat

"Revolució 4.0", presentat per Xantal Llavina, reconeix 10 dels 112 emprenedors que han participat en el programa durant el seu primer any de vida. Les deu categories dels premis són: a la Innovació, al projecte més Disruptiu, a la Creativitat, al projecte més Original, a la Comunicació, al projecte més Internacional, 50 x 50, a la Sostenibilitat, a la idea de Futur i Revelació de l'any.

L'acte de lliurament es gravarà com un programa de ràdio i es podrà sentir a catradio.cat a partir del diumenge 28 de gener. Els premis seran apadrinats per l'empresari i productor de programes de televisió Josep Maria Mainat i la gala comptarà amb la intervenció de l'humorista Pep Plaza, entre altres col·laboradors habituals del programa.

"Revolució 4.0" es va estrenar el febrer del 2017 a +CatRàdio, el dial digital de Catalunya Ràdio, i va aconseguir més de 24.000 usuaris únics després de vint programes emesos. Aquests bons resultats d'audiència li van valer passar a l'FM els diumenges a les 11 de la nit.

Anar al contingut