Xantal Llavina
Xantal Llavina

"Revolució 4.0" entrevista els cuiners Torres per saber les seves últimes innovacions

Aquest cap de setmana, "Revolució 4.0", amb Xantal Llavina, farà una entrevista a dos dels cuiners més creatius i reconeguts: els germans Torres. També conversarà amb Santiago Niño-Becerra sobre la fàbrica del món: la Xina.

Actualitzat

Aquest dissabte, el programa "Revolució 4.0," parlarà amb dos dels cuiners més creatius i reconeguts: els germans Torres. De les seves creacions més noves, del departament d'innovació que tenen en el seu equip i d'una iniciativa que han repetit recentment: col·laborar amb l'escola de disseny Elisava per tirar endavant idees que revolucionin l'experiència gastronòmica, entre les quals la levitació d'un plat o aconseguir que un menjar canviï de color.

 A la secció "Revolucionats", amb Ricard Castellet i Jordi Pi, sabrem què és notícia en el món digital. Amb Dani Marco i Joana Barbany parlarem del sector aeronàutic, un dels que té més creixement dels tecnològics, i de com encara hi ha molta mancança de dones TIC en aquest àmbit. Finalment, amb la publicista Marta Royo abordarem els canvis que la digitalització i la pandèmia han dut a la publicitat.

I diumenge hi haurà una conversa amb l'economista Santiago Niño-Becerra. S'abordaran qüestions com els problemes que ara han d'afrontar moltes empreses occidentals que van apostar per produir els seus productes al sud-est asiàtic i que ara, amb la crisi econòmica generada, han hagut de replantejar els seus processos de producció. I també de les dificultats per trobar feina dels treballadors de més edat a l'atur i del preu desmesurat d'algunes peces d'art.

Amb Carlota Pi es parlarà de les anomenades fake news relacionades amb les energies renovables. Pi analitzarà si és inviable que tota l'energia que necessita el planeta es pugui generar a partir d'energies netes. Amb Miquel Lladó, a la secció "Enamorar-se del futur", es parlarà d'una qüestió rellevant al món de les empreses: què és guanyar? Tothom en té la mateixa idea? Com es plantegen els objectius a assolir? I en la secció de Lluís Juncà, es presentarà l'emprenedor Àlex Raventós, director i cofundador d'X1 Wind, una start-up que vol revolucionar la generació d'energia eòlica marina amb la construcció de molins mòbils de disseny innovador.

catradio.cat/revolucio4

facebook/revolucio4

twitter/revolucio4

 

Anar al contingut