El 2010, a Berlín, algú va tenir la idea d'obrir un restaurant caníbal. La notícia va fer la volta al món, amb la sorpresa que tot va resultar una broma d'una associació d'animalistes que volien recordar-nos que els animals que ens mengem també són éssers vius. Amb permís d'aquella associació alemanya, nosaltres els prenem la idea i obrim un restaurant caníbal radiofònic, on podem cuinar i menjar cervellets de gran qualitat. 

Cada diumenge, Paula Molés convida al restaurant caníbal persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se. Historiadores, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes o escriptores entraran al restaurant caníbal… i qui sap si en sortiran. Redescobrirem productes de casa, en coneixerem de nous i en tastarem alguns que posaran a prova la resistència de les nostres papil·les gustatives. En aquest restaurant no us hi explicarem la recepta del sofregit, però potser us fem venir ganes de saber per què el fem com el fem. Tot això amb uns proveïdors fixos que ens garanteixen els productes més frescos: Toni Massanés, Maria Nicolau, Marc Casanovas, Salvador Garcia-Arbós, Clara Antúnez, Nacho Borraz, Óscar Guayabero i Jordi Luque. I, és clar, en un restaurant caníbal no hi faltaran ganivets esmolats: tenim el nostre propi crític gastronòmic, Philippe Regol

Escriptors, músics, periodistes, cuiners, sommeliers, historiadors... de tots ells ens menjarem els seus coneixements! 

Anar al contingut