Equip "Un restaurant caníbal a Berlín". Temporada 2019-2020
Equip "Un restaurant caníbal a Berlín". Temporada 2019-2020

Paula Molés obre Un restaurant caníbal a Berlín per reivindicar que la gastronomia és cultura. Cada diumenge a la una del migdia es menja historiadors, cuiners, antropòlegs, músics, enòlegs, crítics, arquitectes, periodistes, escriptors…, persones que ens expliquen per quin motiu la gastronomia va molt més enllà del simple fet d'alimentar-se.

Tenim molt present l'actualitat, seguim les tendències a les cuines i als mercats, però no ens oblidem de l'origen de tot plegat. Redescobrim productes de casa, en coneixem de nous i en tastem alguns que posaran a prova la resistència de les nostres papil·les gustatives.

No som un programa de cuina i en aquest restaurant no us explicarem la recepta del sofregit, però potser us farem venir ganes de saber per què el fem com el fem. I, és clar, en un restaurant caníbal no hi falten ganivets esmolats: tenim el nostre propi crític gastronòmic.

Direcció i realització: Paula Molés

Redacció: Gemma Safont-Tria i Sílvia Andrés

Producció: Susana Ortega

Muntatge musical: Josep Maria Campillo

Col·laboradors: Gerard Jubany, Toni Massanés, Philippe Regol, Clara Antúnez, Salvador Garcia-Arbós, Nacho Borraz, Óscar Guayabero, Marc Casanovas i Maria Nicolau

Anar al contingut