El partit del Barça va fer un rècord històric del consum d'àudio en directe a la web de Catalunya Ràdio
El partit del Barça va fer un rècord històric del consum d'àudio en directe a la web de Catalunya Ràdio

Remuntada històrica i audiència rècord a la web i a l'app de Catalunya Ràdio

Les webs i les apps de TV3 i Catalunya Ràdio sumen audiències rècord amb la retransmissió del partit Barça-PSG

Actualitzat

Els seguidors blaugranes van seguir amb màxima expectació la remuntada històrica del Barça davant del PSG. L'interès pel partit es va reflectir amb audiències de rècord. Un total de 56.000 usuaris únics es van connectar a la web i l'app de Catalunya Ràdio durant el dia, la xifra més alta mai assolida. L'audiència del Barça-PSG va superar amb escreix els 40.600 usuaris únics del 22 de març del 2015, quan va tenir lloc el Barça-Madrid.

Molts dels usuaris que es van connectar a la web i app de Catalunya Ràdio ho van fer per seguir el directe de "La transmissió d'en Puyal", que va sumar 41.000 usuaris únics.

Al servei de vídeo i àudio a la carta, l'àudio "El partit històric del Barça. Així ha sonat el FCB 6- PSG 1, a La TDP", ha sumat 6.700 reproduccions, mentre que el vídeo "Els gols d'una remuntada històrica" ha acumulat més de 29.000 reproduccions.

Audiència rècord, també, a TV3

Dia de rècords, també, a TV3. "Zona Champions", en l'emissió per TV3, va tenir una audiència de 468.000 espectadors i una quota del 18%, fet que el converteix en el tercer programa més vist del dia. Al web de TV3, van ser 24.000 els usuaris únics que van seguir l'emissió.

"El club de la mitjanit", a Esport3, també va fer rècord d'audiència, amb 158.000 espectadors i un 10% de quota.

Amb aquests resultats, TV3 va ser líder destacada del dia, amb una quota del 12,3%. Esport 3, que va tancar la jornada amb un 3,2%, també va registrar rècord d'audiència de la temporada.

Anar al contingut