Rècord històric de Catalunya Ràdio: dupliquem usuaris!

L'entorn digital de Catalunya Ràdio assoleix una nova fita: 789.000 usuaris únics al maig! Aquesta xifra mostra la tendència ascendent del projecte i contribueix al rècord de visites que tot el portal de la CCMA ha aconseguit aquest mes, amb 3,2 milions d'usuaris

Actualitzat

No ens aturem! Abans d'acabar el mes, els continguts de Catalunya Ràdio han arribat a 789.000 usuaris únics, que han visitat fins a 2.350.000 pàgines. Aquesta gran pujada significa un creixement del 105% del nombre d'usuaris respecte al mes d'abril, duplicant audiència i convertint el maig del 2017 en un mes històric des de l'estrena del portal, el desembre del 2014. De fet, no cal anar tan enrere per confirmar una tendència més que positiva, i és que si comparem les dades actuals amb el mes de gener del 2017, amb 330.000 usuaris a Catalunya, el creixement és espectacular!

La informació política, els esports, marcats per la recta final de la Lliga, i les accions de participació, amb festes culturals com "El desconcert" d'iCat o el "Primavera Sound", han sumat per fer possible el creixement més important del consum a internet de l'emissora. Aquestes són algunes de les pàgines més clicades:

Les dades també brillen a les reproduccions de vídeo de TV3, que, sumades a les de Catalunya Ràdio, registren més de 7 milions de visualitzacions. Encapçalen el rànquing continguts de "La Riera", "Polònia" i "Nit i dia". El portal informatiu 324.cat no es queda enrere i s'afegeix a la festa amb més d'1 milió d'usuaris únics, confirmant el seu creixement continuat i sostingut.

Anar al contingut