La periodista de Catalunya Ràdio Montse Mir, amb la Insígnia d'Argent de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP)

Reconeixement de la Reial Federació Espanyola de Patinatge a la periodista de Catalunya Ràdio Montse Mir

La periodista del Departament d'Esports de Catalunya Ràdio Montse Mir va rebre divendres la Insígnia d'Argent de la Reial Federació Espanyola de Patinatge (RFEP) "en reconeixement a la seva contribució en la promoció i difusió del patinatge".

Actualitzat

Montse Mir acredita prop de 25 anys de dedicació a la cobertura de partits i tot tipus d'informació relacionada amb l'hoquei sobre patins, sempre per Catalunya Ràdio. El lliurament de la insígnia es va fer durant la gala de la Reial Federació Espanyola de Patinatge, a l'auditori del Comitè Olímpic Espanyol (COE)-Pavelló Goyeneche, que va reconèixer diversos esportistes, entrenadors, entitats i personalitats relacionats amb el món del patinatge.  

Montse Mir destaca d'aquesta manera la distinció: "Estic contenta. Aquests premis solen ser individuals i me l'han donat a mi perquè soc la cara visible, però en realitat representem el mitjà. El reconeixement és per al Departament d'Esports de Catalunya Ràdio i per a l'emissora. Són els meus caps els qui, durant tots aquests anys, han apostat per aquest esport." 

 

Anar al contingut