Què tenim en comú Catalunya Ràdio, Bruce Willis i Miki Núñez? TikTok!

Catalunya Ràdio i TV3 ens estrenem a la xarxa social de vídeos curts més popular del món
Què tenim en comú Catalunya Ràdio, Bruce Willis i Miki Núñez? TikTok!

Et pensaves que érem 'boomers', però encara no ho has vist tot! Ja fa temps que donem veu als joves i adolescents a través de programes com "Adolescents iCat", "iCatKids" o "Rumescu", així que ha arribat el moment de desembarcar en una de les plataformes on més s'expressen: TikTok. Sí, és la xarxa dels balls efímers i dels reptes constants, però les eines que ens dona són gairebé infinites i no volem desaprofitar-les!

Què hi trobaràs al TikTok de Catalunya Ràdio? La idea és apropar-te els millors moments d'entreteniment de la ràdio sense deixar de banda els continguts creats expressament per a la xarxa ni perdre mai de vista els nostres objectius principals: la normalització lingüística i ser a prop teu. Per fer-ho possible, ens envoltarem dels nostres companys i ens deixarem anar en la immensitat d'opcions!

I la benvinguda no podia ser una altra que ballar per celebrar que no parem de créixer... Havies vist mai els moviments de la Mònica Terribas, el Roger Escapa, la Laura Rosel o el Lluís Gavaldà? I els de l'Elisenda Carod, la Montse Virgili o la Xantal Llavina? Compte que el Francesc Garriga ens assenyala!

 

@catalunyaradio

Feu-nos lloc, venim per quedar-nos! 😎 ##peratu ##parati ##foryou ##letsgo

♬ ORLANDO - Solillaquists of Sound
 

Si t'has enamorat del 'temacle', el pots escoltar sencer aquí!

Però l'humor també és inherent a TikTok i un llenguatge que ens encanta parlar. Potser no us hi farem riure tant com l'"APM?" o "L'apocalipsi" d'"El matí de Catalunya Ràdio", però prometem intentar-ho!
@catalunyaradio

##dúo con @aldahirmg Molt emotiu, ho sabem! ##estrena ##despertacatalunya ##peratu ##parati ##foryou

♬ sonido original - aldahirmg


I a banda de música i humor, aprofitarem per descobrir-te moments de la ràdio des d'un altre angle i presentar-te la cara més propera dels nostres companys i convidats.
@catalunyaradio

Bon dia, desperta, Catalunya! ##terribas ##despertacatalunya ##live ##peratu ##parati ##foryou

♬ sonido original - catalunyaradio
@catalunyaradio

El Màrius Serra ja s'ha passat el joc! ##barbarismes ##catalunya ##català ##peratu ##parati ##foryou

♬ Her - eery


Si ens hi vols acompanyar i jugar amb nosaltres, t'hi esperem!
 
 

 

 

 

 

NOTÍCIES RELACIONADES

Anar al contingut