Anar a la navegació principal

Creixem en totes les onades de l'EGM. Gràcies!

Avui estem contents. Primer de tot volem donar les gràcies als oients que en aquest EGM ens han atorgat a tot el "Catalunya vespre", de les 9 a les 11 de la nit, 42.000 oients

Avui estem contents. Primer de tot volem donar les gràcies als oients que en aquest EGM ens han atorgat a tot el "Catalunya vespre", de les 9 a les 11 de la nit, 42.000 oients. Felicitats per la part que et toca, Kilian Sebrià. Ens deixes els oients entusiasmats quan acabes la informació. A tu, i a tots els companys i companyes de la redacció que ho fan possible!
Però si ens ho permeteu, ens agradaria ara tenir un moment per parlar de l'hora de 10 a 11 de la nit, d'aquest temps de la reflexió i l'opinió del Catalunya Vespre, que és amb tots vosaltres d'ençà d'aquell 29 d'agost de l'any passat, que vam començar la temporada.
No ho podem amagar. Estem molt, molt contents. En aquesta última onada de juliol hem crescut un 30% d'oients respecte a la xifra que hi havia en aquest mateix període de l'any passat a Catalunya Ràdio. Als quals hi hem d'afegir els oients de Catalunya Informació. Total, aquesta hora de l'Anàlisi ara l'escolten 31.000 oients.
Però a més ens fa molta il·lusió poder dir amb rotunditat que l'Anàlisi del Catalunya Vespre de Catalunya Ràdio ha crescut en totes i cadascuna de les tres onades de l'EGM, la d'hivern, la de primavera i la d'estiu a Catalunya Ràdio respecte als oients que en la mateixa època de la temporada passada tenia Catalunya Ràdio. A la redacció avui deien: Bravo! Feu-ho córrer: L'anàlisi del Catalunya Vespre ha crescut a totes les onades de l'EGM.
Vull donar les gràcies especialment a tots els col·laboradors i col·laboradores que cada dia de cada dia s'han arriscat en directe... Vull agrair-vos l'esforç de mantenir l'esperit crític i l'ànim alegre. De ser perspicaços i optimistes. De saber reflexionar, parlar i escoltar a vegades, fins i tot no fent-ho tots alhora, he he. Ens diuen que hem fet la tertúlia més plural de Catalunya. I això és mèrit vostre, dels col·laboradors i de tot l'equip. Primer, vull agrair al Kilian Sebrià el seu bon fer. Un gran professional que tot ho fa fàcil. Estaré en deute sempre amb en Martí Farrero, l'home que vincula més bé que ningú tota la informació diària. Gràcies, Martí, Gràcies a les amatents productores Anna Escura i Eli Sort, als nostres tècnics sonors que afinen bé, ells sí, Luis Angel Alonso i Salva Pou, als companys de Control Central, Picacho i Carles; al Xavier Rello i als altres lingüistes, que corregeix les errades que fem o faríem, i a tots els companys de la redacció d'Informatius. Servidora, que coneix la casa de fa temps, diu a tothom, li preguntin o no, que aquesta temporada he estat encantada de treballar amb la gent dels Serveis Informatius. El rigor els defineix. I també la capacitat de fer equip. Mireu que, si no me'n treuen amb aigua calenta, m'hi quedo¿¿ Gràcies un cop més.
No és cada any que es pot dir: A totes i cadascuna de les onades de l'EGM hem crescut respecte al mateix període de l'any passat -FEU-HO CÓRRER- i ens ho hem passat molt bé, i avui ens sabem entendre, valorar i estimar millor els uns als altres. Bravo, bravo, bravo
Anar al contingut

Sílvia Cóppulo

Cada dissabte, a les 13 h, Sílvia Cóppulo té una conversa intimista, sincera i en profunditat amb persones sàvies de diferents sensibilitats. "El divan" és un espai on els convidats es deixen anar i posen l'accent en les seves il·lusions, desitjos i records. Ens podeu trobar a www.ccma.cat/catradio/divan i a les xarxes socials. A Twitter: @eldivanOficial i a Facebook: @eldivanOficial

Cerca posts del blog
Últims posts