"La tarda de Catalunya Ràdio", amb OSCAR FERNANDEZ i ELISENDA CAROD
Òscar Fernández i Elisenda Carod, a "La tarda de Catalunya Ràdio".
DIVENDRES, A LES 15.00

Programa especial de "La tarda de Catalunya Ràdio" pels deu anys del Festival Strenes, demà des de Girona

Demà, divendres, 25 de març, a partir de les 15.00, Òscar Fernández i Elisenda Carod seran al Saló de Descans del Teatre Municipal de Girona per encapçalar una edició especial de "La tarda de Catalunya Ràdio", que commemorarà els deu anys del Festival Strenes.

Actualitzat

A les 16.07, "La tarda de Catalunya Ràdio" farà balanç del que han estat aquests deu anys amb una entrevista a Xavi Pascual, director del Festival Strenes. Una hora més tard, qui conversarà amb Òscar Fernández i Elisenda Carod serà Sònia Carmona, responsable del perfil d'Instagram La FoodLovers i ambaixadora gastronòmica del festival, que recomanarà llocs per anar a menjar a Girona, cada setmana, durant les 5 setmanes que dura l'Strenes. 

A les 17.45, el grup Delafé, que dissabte inaugura l'Strenes amb el primer concert de la seva gira de retorn, contestarà les preguntes d'Òscar Fernández i Elisenda Carod. A més, farà una actuació musical. I, a les 18.25, serà el torn de La Ludwig Band, que actuaran al festival el 22 d'abril. També rubricaran l'entrevista amb música. 

 

Anar al contingut