Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure"
Gaspar Hernàndez dirigeix i presenta "L'ofici de viure"
DISSABTE I DIUMENGE

Preguntes existencials i la pau interior, a "L'ofici de viure"

Aquest dissabte, 16 d'abril, a partir de les 06.00 a la web i l'app de Catalunya Ràdio, "L'ofici de viure" abordarà i mirarà de donar resposta a algunes de les preguntes existencials més destacades. Ho farà amb l'expert en autoajuda Francesc Miralles.

Diumenge, 17 d'abril, a les 00.05, a l'FM de l'emissora, el programa dirigit i presentat per Gaspar Hernàndez parlarà de la pau des d'un punt de vista introspectiu i de com la lluita contra la violència comença a l'interior de cada ésser humà.

Actualitzat

"L'ofici de viure" de dissabte plantejarà diverses preguntes existencials que tothom s'ha fet en un moment o altre: Qui som? On anem? Què és un amic de veritat? Estem predestinats o podem triar? Com ens enfrontem a una pèrdua? I procurarà donar-hi una resposta. L'expert en autoajuda Francesc Miralles les ha recollit en un llibre que precisament es diu "20 preguntas existenciales" i les comentarà a Gaspar Hernàndez. Amb l'apunt del filòsof Francesc Torralba. 

El títol del programa de diumenge és "Sigues la pau que vols veure al món". En un món que sembla que s'ensorri, englotit per una violència sense límits, "L'ofici de viure" es planteja què hi pot fer: buscar la pau dins nostre, en la nostra essència, i mirar d'encomanar-la d'alguna manera als que ens envolten i, d'aquesta manera, al món. La recerca de la recepta passarà pel testimoni de la coach Míriam Subirana i del teòleg i antropòleg jesuïta Xavier Melloni. El col·laborador del programa Sergi Torres també en farà un apunt i tancarà el programa amb el seu espai. 

  

Anar al contingut